ftmnrkrsad ftmnrkrsad Eres26 bu arada benim de oğlum olacak ama detaylıyı bekliyorum perşembe günü kesin emin olacağım 🙈🫣
babymomm__ Elif3419 bende sali günü gireceğim cok merak ediyorum renkli de gösterirler mi acaba yüzünü falan
Gulbahcesi_ umutluanne7 kasımın ılk haftası gibi suan 22 haftadayım cok sukur çınar oğluşum sağlıkla gelsin allahın izniyle hepimizin bebişleri🙏🏻 gecen hafta detaylı ultrason oldum çok güzeldi maşallah gündüzleri sakin geceleri karnımda kıpır kıpır çok hissediyorum
Hifaakim umutluanne7 memlekete gidicem ona göre 22 de girmek istiyorum hatta 21+4 yani doktor sana küçük göremiyoruz gibi şeyler mi söyledi
oglussannesiiii umutluanne7 şuan 26+3 haftalığım 10 ekim olarak gözüküyor ama protein kaçağım olduğu için belli değil doğumum belki daha erkende olabilir Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin insallah ❤️🙏💙
umutluanne7 Hifaakim canım hepsinde 20 dk baktı ben devlete gittim özele gitmedim 20+20+20 toplamda 1 saat baktı ama göremedi
Ceylan1907 Kızlar yarın öğlen detaylı ultrasona gidicem çok heycanlıyım inşallah çok güzel geçer hersey temizdir dua edin 🙏