Elifkoccc Kızlar adetim 1 gün gecikti sanki silik çizgi var kasığım da dün batma gibi bir ağrı oluyordu sizce var mıdır 2 3 dakika için de hemen belirginleşti
Anneoluyorumm00 Elifkoccc çok net bir çizgi var , bir kan ver kesinleşsin canım. Burda yalancı pozitif gorenlerde oldu ondan
Zeyneppp16 Elifkoccc benimde bugün böyle çıktı canım iki ayrı test yaptım days doktor daha belirgin bir gecbenin günlüğü daha silik çıktı. Yarında pro doctor ile yapıcam varsa kan vericem
Busranur_mnts Hangi marka test canım hafif çizgi var gibi ama yanlış olmasın sabah ilk idrarla başka test daha yap
Busranur_mnts Elifkoccc kan çıkınca haber ver bize de acile git hastalık bahanesi uydur ishali falan gebelik şüphem var de bazı aciller almıyor gebelik testi diyince
Hizliveofkeli Çizgi var ama marka artımed ya da days doctor ise başka marka ile teyit edin. İnşallah bebiş sizinledir🌸
Busranur_mnts Elifkoccc ben onunla öğrendim ilk idrar olmamasına rağmen hemen çıkardı daha önceleri yaptığımda negatifken çıkmamıştı
Elifkoccc Busranur_mnts inşallah aylardır kendim de sorun var sanıp hastane hastane gezdim ilk kez bu sabah sonuçlarım da doktorum içimi rahatlattı bütün hormonların normal dedi her ay takvime göre olur kasıklarım da batma var ama bugün olmadım normal de 5i gösteriyor takvim Flo uygulamasını kullanıyorum
Busranur_mnts Elifkoccc ay hadi inşallah ben pepapp kullanıyorum pcos olduğundan hiçbir zaman tutmuyo günler
Elifkoccc Busranur_mnts Allah tüm isteyen kadınlara nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bebeğim karnımdadır 🥹