DeryArenn Esim vardiyalı çalışıyor sürekli onu bekliyorum yıkanabilmek için buda çok zor oluyor bebeğimi nasıl oyalabilirim ?
hanimiys DeryArenn ilk zamanlar bende eşimi bekliyordum sonra ana kucağına koyup duşun önünde bıraktım mızırdandıkça cee ee oynadım o oyalanırken bende hızlıca alıp çıktım alıştı sürece
DeryArenn hanimiys ya sürekli eşimi beklemek çok zor oluyor tekken yıkanmaya da cesaret edemiyorum çok ağlar durmaz diye ama denemeden de bilemicem heralde
2bebe1kedi DeryArenn İki bebeğimide doğduğundan beri tek yıkarım yıkarsın bence kaç aylık bu arada ? Ben kucağımda yıkıyordum üstüme havlu filan örtüyordum kaymaması için kucağımdan su değdiği zaman fikir olsun😊 Küçük oğlum banyo yapmayı sevdiği için ağlamıyordu ama büyük oğlumda sevdiği oyuncakları suya koyuyordum çıngırak küçük havuz toplarından
Ebrueren DeryArenn yemeğim işim yoksa uyutunca yapıyorum veya birlikte yapıyoruz oğlum 18 aylık uyuttuğumda net 1 saat uyuyor en iyi 2 saat uyuyor çünkü tabi küçükken mümkün değildi
DeryArenn Ebrueren hiç derin uyumuyor oğlum 6 aylık uyuduğu zaman mümkün değil yapamam pusetle banyoya gotureyim diyorum onada cesaret edemiyorum ağlar diye şaştım kaldım
Glhayat_54 Ağlamadığı sürece sorun olmaz ama ağlarsa banyo esnası ben o zaman yaptıramam panik olurum..🙈
Glhayat_54 Banyoda kalmayı cok severim ben o yüzden bebek olduğunda hep eşimi beklemiştim. Çabuk işinizi hallediyorsanız eğer ve kapıyı kapatmadan duş alabilirsiniz bebeğinizi duyabilmek için banyo kapısı acık kalsın.😊
DeryArenn Glhayat_54 valla bende uzzzuuun uzzzuun yıkanmaya bayılırım heralde ondan cesaret edemiyorum tekken banyoya 😀
Edanursoylu DeryArenn Uyuttugum sırada hemen duşa giriyordum belli rutin oluşuyor zaten bir süre sonra 🌸
DeryArenn Edanursoylu benim bebeğim hiç derin uyumuyor ya akıl işi değil damaklari kaşınıyor heralde pusetle banyoya götüreyim desem en az yarım saat sürüyor yıkanmam acaba üşür mu durur mu diye düşünmekten bi türlü yıkanamadim😀😀
Glhayat_54 DeryArenn siz kısa olarak bi giriş yapın öyle niyet edin, hemen köpüklenin en azından sacınızı hemen halledin. Sonra suyun altında ağlama sesi gelene kadar keyif yapın 😂🙈
Edanursoylu DeryArenn yani yarim saati biraz düşürmek iyi olur 🤣 Anne olunca işler biraz pratik olmak zorunda kalıyor 🙈 Veya en kötü derin uykuya geçene kadar bu süreçte eşinizi beklemeye devam edebilirsiniz 🌸