zehranur0113 Kızlar sanki bir bayan post açmıştı gribe yakalanıp gebelik olur mu diye ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında başına mı öyle geçen var mı
ebruca52 zehranur0113 ben zatürre oldum diye gittim gebe çıktım olabiliyor. Bebek bağışıklığımı düşürmüş meğer 😂 zatürreye de hiçbişi yapamadılar 1 aya yakın yattım
Deryayurt zehranur0113 bende şuan gribim ve şuan çok ağır geçiyor dun regl tarihimdi olmadım hala pazartesi kan vermistim negatifti bilmiyorum pozitife döner mi bakalım 🙄 bende burada bı postta görmüştüm bı bayan gebelik başında grip görülür diye falan
G-l-y zehranur0113 Benimde boğaz agrim vardı adetim de 3 gün geçmişti ilaç içmeden bi test yapayım dedim bı baktım test pozitif ama okadar hasta oldum ki ateşim 38 nin üzerine çıktı 1 hafta yattım hala öksurugum tam geçmedi hamilelik bağısikligi düşürdüğü için bu şekilde olan oluyormuş diye duydum bende
zehranur0113 ebruca52 bnde öyle duydum cnm bat 10 dünden beri kötü grip oldum çevrem belki hamilesin dir dediler
Nttm Bende bu şekilde öğrendim hamile olduğumu. 10-15 gün hem kemik ağrıları hem nezle halsizlik kafamı kaldıramıyordum. Sonrası 1 haftada öğrendim ki 4 haftalık hamileyim 🥰