hulya4627 Almirolie doktor da kız gibi dedi %80 dedi ama yinede alışveriş yapma bir sonraki muayneyi bekle dedi
Hazelalya Eymenkuzusu teşekkür ederim bunada bakar mısınız 
ElifBD @Almirolie @Eymenkuzusu rica etsem cinsiyet tahminin de bulunur musunuz?🌸 
Almirolie hulya4627 alın yapısı kıza çok benziyor kaç haftalık şuan haber edin olur mu kesinleşince baktım da çoğu kişi erkek demiş size
simgebfrl Almirolie https://hizliresim.com/upload-success Bana da bakar mısınız @eymenkuzusu @Almirolie
Parinas Almirolie hissettiğim kızdı ama erkeğe de çok sevindim tabi ki. Bi kızım bi oğlum var ne olsa kabulümdü sağlıkla gelsin de yeter ki 🌸☺️
Almirolie Parinas evet en önemlisi sağlıklı olsun bak ikiside varmış be güzel rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin ☺️♥️
hulya4627 Almirolie netleştiği zaman yazarım inş evet 7 haftalıkken keseden erkek dediler 1 2 kişi kız dedi bakalım hayırlısı
Hiilalb irmirm merhaba zeynep elmalıya gidiyorum bundan önce kalbi duran bi gebeliğim oldu o zamandan beri güvenle devam ediyorum şuan çok dikkatli ve ilgili her hafta çağırıyor çok memnunuz 🌸