Ballisutt27 Kızlar Xiaomi s20+ Plus robot süpürge kullanan var mı? Memnun musunuz? Kurutma makinesinde kafamda bir marka yok kullanıp memnun kalanlar markasını yazabilir mi?
Daisyy000 Ballisutt27 Robot Roborock q7max almıştım yıllar önce.Hala çok memnunum. Marka olarak Roborocktan şaşmayın. Kurutmada da Bosch kullanıyorum
Elifimsib Ballisutt27 kurutma makinesi Arçelik kullanıyoruz çok memnunum 940 KMI modeli. Robot süpürge için ben de arayıştayım herkes roborock öneriyor ben de roborock q8 alacağım muhtemelen
Ballisutt27 Daisyy000 aslında çok araştırdım dediğiniz gibi roborock daha iyi diyorlar hep Kurutma makinesi de alacağım için robot süpürgeyi uygun olanı alayım demiştim ama q7 max fiyatı da uygun biraz daha detaylı yazabilir misin q7 max hakkında şimdiden teşekkür ediyorum 😊🌸
Bnguuu_102 Yeni aldım kurutma 2-3 hafta önce bosh seri 6 çok memnunum hiç küçültme yapmadı fazla kırıştırmıyor da öneririm ben valla
Ballisutt27 Elifimsib sanırım bende karar değiştireceğim q8 ile s8 çok iyiymiş ama pahalı diye elemiştim. Q7 yi düşüneceğim. Kurutma makinesi önerisini kaydettim araştıracağım teşekkür ederim 🙏🏻
Anonymouse Kurutma makinem Hoover HLEH10A2TCEX-17 modeli, ısı pompalı çok memnunum. Kıyafetlerde hiç çekme sorunu yaşamadım. Nevresim falan da atıyorum bir sorun olmadı.
Ballisutt27 Anonymouse hoooverı Instagram da çok gördüm çok kullanan var siz ne zamandır kullanıyorsunuz?
brnaksyince Ballisutt27 biraz pahalı canım diğerlerine göre evett ama bana orda ki satıcı şöyle dedi. Diğerleri sadece gösteriş işimi görsün istersen bunu al dedi. Kuzenim bir alt modelini 2 yıldır kullanıyor o çok memnun bence değer canım. Bir kere alınıyor emin ol o rahatlığa değer.
tecrubeliiannee Ballisutt27 Ballisutt27 robot supurge olarak viomi pro v5 kullanıyorum memnunum kurutma makinam yok 😇