busra05_ Sorum açıklamaya yazdıgım gıbı hanımlar yenıdoğan takım ve tulumlarım var yenıdoğan hepsı bunları ne kadarlık olana kadar gıyıyor bebekler ılk dogum ilk bebek hiç tecrubem yokta
aycinelizsmom busra05_ canım benim kızıma yenidoğanlar 4 hafta falan oldu sonra 1-3 ay giydirmeye başladım. Bebeğin gelişimine göre değişiyor bence
Bebisco busra05_ neredeyse bir ay canım kızım 2500 kilo doğmasına rağmen şuan 2 aylık olmasına rağmen 3-6 aylar küçük geliyor tulımlar geriliyor giydiremiyorum
busra05_ Neferut 2 aya kadar gıyılıyor yani? Tesekkür ederım hep yenıdoğan almısım da sadece bir adet 6 ay almısım oda kışlık yaz bebegı olacak. 2 aya kadar sizin bebiş giydiyse eger zaten aklımda da bi 5 adet 3 aylık alsam mı dusuncesi gelmişti
Neferut busra05_ Benim bebeğim giydi evet, 1.5 aydan sonra dolabına kaldırdım 0-3 giydirmeye başladım her bebek farklı olabilir ama bilmiyorum gerçekten 🤍
Neferut busra05_ bana kalırsa genelini 0-3 alın ben keşke öyle yapsaydım bide zıbınlara çok dikkat edin hepsinin göğsü açılıyor bazı modeller tam sıfır yaka oluyor onlar açılmıyor
busra05_ Neferut tesekkür ederım önerizinle dikkat edecegım bende daha mantıklı hem her şekilde rahat ederız ↉ de🎀
EsmanurTorun busra05_ Benimde ilk olacak ve yaza geliyor yenidoğan zıbın sadece 2 tane aldım diğerlerini 0-3 ay alıyorum ekstra olarak çıtçıtlı zıbınlar için boy uzatma aparatı var ondan alıcam
busra05_ EsmanurTorun evet evet bende 3 ay zıbın aldım fazladan yenıdoğan zıbını yanında ama üst gıyım konusunda eksık davranmısımm
Bebisco busra05_ elinde bulundursan iyi olur canım çünkü yenidoğan dönemi çok durmadıkları için alışverişte zor oluyor
tecrubeliiannee busra05_ 2 aydan sonra direk 3 6 aya kadar geçiliyor bu yüzden fazla kıyafet almayın hemen küçülüyor bebekler çok hızlı kilo alıyor örneğin 1 ayda doğum kilosunun üzerine 1 kg katıyolar