Surayldz 1oglanannesi 1oglanannesi ben kan verdiğimde reglime 3 gün vardı senin o zamana daha çok çok yukselir
1oglanannesi Surayldz yınede beklıycem cunku dun dunden oncekı gunku testlerimde cok cok silik cizgi vardı bu gün böyle net çizgi gördüm iki tane yaptım ikiside aydı koyulukta 2 gun daha bekleyip vericem kan
Meral_63 1oglanannesi sen bilirsin ben regl beklemeden yaptım kanda çıktı yani sağlık ocağında da yaptım özel hastanede
1oglanannesi Meral_63 anladım yinede biraz daha beklemeyi düşünüyorum hala inanamıyorum içinde oldugum duruma gecen ay 2 kere korunmasız ilişki oldu inanmıyodum olacagına
izelaren 1oglanannesi hayırlı olsun benimde bat 7 test yapmadım belirtim sadece meme uçlsrımın hep kalkık olması bir önceki gebeliğimde de böyle anlamıştım ama ağrı falan yok sizin belirtiler neler
1oglanannesi izelaren belimde agrı meme ucları hasasiyeti kadıklarda agrı sabahları mide bulantısı bide su gibi akıntım var böyle regl oldum sanıyom öyle akıyo bakıyorum su gibi bisey akmıs böyle dune kadar testde çok az belli oluyodu bu gun belirgin sonuç aldım
1oglanannesi izelaren inşeAllah olur sizinde her kadın ve hamilelik farklıdır ilk oglumda hiç biri yoktu saydıklarımın mesala ☺️