patili_kiz90 20+4m güzel geçiyor. Uzandığımda hareketlerini hissettiriyor kıpır kıpır bir kız , haftaya detaylımız var merak içindeyiz.
Mervesunerr Mmehtappp geçen hafta perşembe günü şiddetli bir ağrı girdi ve ben yerde emekleyerek telefonumu bulmaya çalıştım düşünün öyle bir ağrı onun üstüne eşim geldi acile gittik ilk alttan muayene ettiler 23 haftalığım erken doğum riskine baktılar sonrada ultrasondan bebeğe baktıktan sonra böbreklerine bakıcaz dediler sağ böbreğinde 8 mm genişleme var erken başlamış sende dedi bende nasıl bir süreç izleyeceğimizi sordum doğurana kadar serumlarla vs ilaçlarla idare edicekmişiz eğer çok şiddetlenirse ilerki haftalarda kateter takacaklarmış
Nalan_6552 Mervesunerr geçmiş olsun bnde geçen akşam çok kötü oldum eşim acile gidelim dedi Bn de acil de pek bakmazlar diye düşündüm kadın doğuma yönlendirirlr diye acil bakıyor mu o tarz durumlar da
Merve-Beyto Çok çok hafif ufacık bir tekmesini hissettim üç dört gün önce. Sonrada bişey hissetmedim. Yani ya bağırsaklarım hareket ediyor yada bebek anlayamıyorum. Yarın 22 hafta olacaz önden gidiyor bebiş 23 hafta olacak normal mi böyle hareket hissetmemem 😢
Mmehtappp Merve-Beyto evet çünkü daha minicik hareket ediyodur biraz daha geçince anlarsın bence ben 18 de falan hissetmeye başladım şuan 21 haftadayiz bazen pıt pıt vuruyor küçük küçük ama kişiden kişiye değişiyormuş
LeylaAB Merve-Beyto ya ben içerden dayak yiyorum bildiğin doktora sordum zayıfsın normal bu kadar hissetmen dedi
Mmehtappp djnkntby yaaa bende başlamayı düşünüyorum evde mi başladınız yoksa bı pilates salonuna mi gidiyosunuz
djnkntby Mmehtappp pilates salonuna gidiyorum. Pilates eğitmeni aynı zamanda ebe. O yüzden derslerden sonra doğuma hazırlık, emzirme, bebeklerde ilkyardım gibi konularda da eğitim veriyor. O yüzden şuan çok memnunum. Epey de faydası oluyor
Mmehtappp Tuba123456___ Allah bağışlasın bende erkek bebek bekliyorum ilk hamileleigim çok heyecanlıyım
Mommirac Mmehtappp 22+2 çok kötü geçiriyorum gebeliğim bana zehir olmuş durumda hic bebeğime odaklanamiyom kendimi. Kaptirmak istemiyorum doktorlar aldirmak istediler aldirmadim hem. Vicdanim sızlıyor hemde ne olacak fiye endişe ediyorum 😓rabbim kimsenin basina vermesin inşallah
buseucarr Mmehtappp Bizde bugün 21 olduk yarın aşıya gideceğim benim geçmeyen bir burun tıkanıklığım var bıktırdı artık bulantı azaldı bu ayda çok şükür prilamı bıraktım yanmalarda henüz başlamadı ☺️
EsmanurTorun 2Princess1Mom Ayrıntılı ultrasonu devlette yaptırabilmek için devlet takipli mi olmanız gerekiyor
EsmanurTorun 2Princess1Mom randevu siteminden almaya çalıştım da şimdi direkt alamıyormuşum doktor yönlendirmesi gerekli yazıyor şehirden şehire değişen bi şey değildir herhalde hahahahs
2Princess1Mom EsmanurTorun Tabi önce herhangi bir kadın doğum doktoruna gitmeniz gerekiyor. Ama öncesinde takipli olup olmadığınız önemli değil.
EsmanurTorun Mmehtappp Evet galiba takiplisi olmamız gerekiyor ya da önce kadın doğum doktoruna gitmemiz lazım
Mervesunerr Nalan_6552 hiç bilmiyorum ki benim şansıma kadın doğum dr um nöbetteydi onun yanına gittik