Cicekbahcesi12 Hanımlar bat 15. 28inde yumurtladim. Erken gebelik testi ne zaman yapsam sonuc alirim ?
sendekimsinnn Cicekbahcesi12 benimde bat 14 mart ama 23 ünde yumurtlama 24 ünde çatlama gördüm (döngüm 35 gün düşükten sonra düzensizleşti o yüzden böyle ) dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 2 gün daha bekleyip öyle yapmayı düşünüyorum bugün çatlamanın 10. Günü
Cicekbahcesi12 tahamommy yumurtlama 28 inde oldu. 3 gun sonra yani bu ayin 8 inde erken gebelik testinde cikar mi sonuc
Cicekbahcesi12 Busranur_mnts Gecen ay bunu yaptim silik cikti ama yalanci pozitifmis test markasini da hatirlamiyorum dediginiz markalari deneyim bu ay tesekkur ederim🌸
tahamommy Cicekbahcesi12 şubat 28 çekiyordu ya aşkım 10 martta çıkar bence varsa ben strip test ile öğrenmiştim daha hassas diyolar ama bilemedim bir gün öncesinde erken gebelikte negatifti çünkü ☹️
Busranur_mnts Cicekbahcesi12 belki kimyasal olmuştur benim de başıma geldi silik çıktı kan verdim 2ydi çok düşük değeri adet öncesi gösterince de insan üzülüyor 😅 prodoctor var bi de o da iyi
Cicekbahcesi12 Busranur_mnts bende burda pozitif gorunce kan vermistim 1.2 cikti kan degerim kimyasal degildi yani yükselip düşmedi degerim kesin testle alakaliydi 🤦♀️
Cicekbahcesi12 sendekimsinnn ben sizden sonra yumurtlamisim daha cok var demekki 3 gun sonra da yapsam net sonuc alamam yani
Cicekbahcesi12 Tuba123456___ o kadar cok post gordum ki gercekten erken gebelik testlerine de guvenim kalmiyor ama bir umut iste 🤦♀️
Tuba123456___ Cicekbahcesi12 bn erken testı 1 gun gecınce yaptım.bn tskvım kullandım ama catlama gunu vb tskıpler yoruyor. Blkı gec catladı blkı erken bn gun takıp etmektense sadece gorev olarsk degil o anı yaşamak için yapmak dahha saglıklı gelıyor