1Atlas_dunyam hanimiys zaten böyle birsey biri negatif biri pozitif çıkıyor bağışıklık olduğu anlamına geliyor evcil hayvan varsa ondan yapıyorlar bu testi
Merve8155 hanimiys bende bugun ogrendim anti toxoplazma ıgm 0.292 Anti rubella ıgm 0.237 Onemli bir sey mi acaba bende korktum
hanimiys 1Atlas_dunyam hayır ikiside negatif ilk hamileliğimde pozitif negatifti evet köpeğimiz var ama bahçede bakıyoruz
1Atlas_dunyam hanimiys alttaki bayan yazmış negatif testiniz doğru yani bagisikliginiz yok ben yaptirmistim benim vardi köpeğiniz bahcedeyse siz fazla yaklaşmayın koruyun kendinizi
hanimiys Nilayy95 teşekkür ederim öğleden sonra gel demişti ama o zamana kadar merak ettim neden acaba diye
Merve8155 hanimiys saol canim icim rahatladi kardesimle degerlerimiz cok yakin ona normal yaziyor bende referans disi.ama onlarinkinde referans araligi yazmiyor heralde ondan cok tesekkur ederim
hanimiys Merve8155 olabilir canım bende de bazılarının referansları yazmıyor gittiğim de doktora sordum ilk hamileliğimde pozitifi neden negatif şimdi diye bi sorun yok olması gereken dedi