Tuba123456___ Efcmm lekelenmem oldu diye adet oluyotum zannetmıstım 2 gun gectı devamı grlmeyınce oylesıne erken test yaptım pozıtıff
Ozlemmm3535 Efcmm eğer geç döllenme değil ise çıkar canım ama erken test yapmışsın olsaydı cıkardı bence ama yinede Allahtan ümit kesilmez 🙏🏼
Ozlemmm3535 Tuba123456___ lekelenme nasıldı canım bende bu ay çok ümitliydim regli günüm dündü dün gece 12 de lekelenme başladı ama henüz sökülmedi açık pembe açık kahve gibi klozete bişey gelmiyor sadece çok affedersin silince 🥹
Cicekbahcesi12 Efcmm acele etmemissin canım adetine 4-5 gun kala yapanlar var erken gebelik testini kimisi dogru sonuc aliyo kimisi gec döllenme oldugu icin negatif oluyo. Ama sizinki 3 gun gecti diyorsunuz cikmasi lazimdi 😞 Rabbim insallah gonlunuze gore versin 🤲
Ozlemmm3535 Efcmm bende öyle canım bu ay 12. Ayım artık dün regli günümdü gece 12 de lekelenme şeklinde başladı ona bile acaba üstüne mi görüyorum felan demeye başladım henüz sökülmediği için iyice piskolojim bozuldu sen nezamandır deniyorsun ? 🥹
1ErkekkkAnnesi Efcmm dün 1 gün gecikmeyle öğrendim geç döllenmede olabilir belki inşallah gönlünden geçen sana hayırla gelir 🌸
Efcmm Ozlemmm3535 8 aydır deniyoruz çok kötü bir psikoloji herşeyden herkesten kaçasım geliyor negatif gördükçe
Busranur_mnts Gecikmede çıkması lazım ama geç döllenme vs olduysa çıkmayanilir eğer adet olmazsanız 2 3 gün sonra tekrar erken gebelik yapın awox düşük değerleri bile gösterito