Ben de ilk gittiğimde 5 haftada bebek görülmedi 7 gün sonra çağırdı görülmezse boş gebelik kürtaj olursan aç susuz gel dedi!! Hemen başka drdan randevu aldık drun dedikleri doğru olsa bile kalbimizi acıttı bu sözleri… 6. Haftada başka dr ile görüştük kalp atışı duyduk bebeği de gördük ancak benim de kesem düzensiz ve hamileliğin başından beri lekelenmem ve kanamam oluyor sadece yatıyorum, bu cuma günü Allahın izni ile akıbetimiz belli olacak. Umarım senin de ve tüm isteyenlerin bebekleri sağlıkla gelişsin sağlıkla doğsun sağlıkla bizlerle büyüsün. Ben artık psikolojimi değiştirdim başta çok üzülmüştim öncelikle Allaha teslim olmaya çalışıyorum ve diyorum ki sağlıksızca zaten bedenim bunu bilir Allahın kurduğu ilahi sistem eğer sağlıklı ise gelişir her şeyin bir çözümü vardır. Şimdi böyle konuşman kolay diyebilirsiniz hahah ara ara düşüp tekrar çıkıyorum kitap okumaya uzaklaşmaya gayret ediyorum bir yandan da sağlıklıyım bebeğim de sağlıklı diye olumlama yapıyorum. Yüce Allahım en güzelini en iyisimi versin bizlere 🩵🩵🩵