Serenityyy1 Arkadaşlar herkese günaydın. Hiçbir şeyim yoktu dün birden bire nefesim daralmaya başladı gece de öksürük başladı sabah uyandığımdan beri şiddetli sırt ağrısı çekiyorum onu la beraber kusma oluyor dayanamıyorum yaşayan var mı aranızda napıcam 36+2
HazelSeren Serenityyy1 canım ben 33 haftada öyle oldum kusmaktan bebek kasılmıştı hemen hastaneye gıttım benımkı enfeksiyon kaynaklı çıktı bence geciktirme git ne olur ne olmaz
Ebrar46 Serenityyy1 ay iki gündür bende de var 31+1 deyiz dün iki kez gittim acile ne kan alıyorlar ne muayene yapıyorlar iki tane serum taktılar ama hiçbi işe yaramadı artık ölüyorum diye ağlıyorum sırt ağrısı boğazımda yanma kemiklerim sanki kırıyor bi çorba içeyim bebeğim vitaminsiz kalmasın dedim ağzımı açamıyorum dili ağrır mı insanın dilim bile ağrıyor bu bi salgın bence herkeste var biraz dikkat etmemiz lazım bizim hamileyiz diye ilaç da veremiyorlar rabbim hepimize acil şifalar versin inşallah size de çok geçmiş olsun ❤️🩹
Mervecimmm Serenityyy1 bu hamilelikle alakalı bir durum gibi değil başka bir rahatsızlık bence o yüzden mutlaka doktora gidin.
Serenityyy1 Ebrar46 teşekkürler aynen ilaç kullanamayınca insan sıkıntı cekiyor ağrıdan duramadım gelene kadar hâlâ ağrım var geçmedi düzenli nst
Mervecimmm Serenityyy1 aa doğum ağrısı mıymış. Çok ilginç bir doğum belirtisi. Neyseki haftanız çok küçük değil. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Pimpirimannesi Serenityyy1 benimde baktı pazartesi rahim ağzın ortaya gelmiş dedi pazartesi günü. Bugün gittiğimde öne gelmiş iyice ama açılma yok dedi.
Serenityyy1 Mervecimmm bende sasırdım acıkcası düzenli olarak nstye giriyorum bakalım insallah doğum yapar cıkarım😀😊😊
Serenityyy1 Mervecimmm nstde sancın cok cıkmış dedi alttan muayene etti ama açılma yok sancın sıklaşırsa açılman olur belki dedi muhtemelen doğuma alırlar ama ne zaman bilmiyorum
Pimpirimannesi Serenityyy1 amin inşallah öyle olur sabah doktora çıkış verir inşallah herşey yoluna girer