Tugba29_ Burcin_gulen 14 haftada yüzde yüz erkek dedi değişirse şok yaşarım ramazana girmedende gittim bu sefer devlete gittim oda arkası dönük dedi savdı beni başımdan
Zehraax hemsireblog1 çok yüzde yüz emin olmayın daaa hemen de alışverişe başlayamayınn biraz erken öğrenmişsiniz çünkü değişebilir 🫣😂
hemsireblog1 Zehraax detaylıda perinatologta kız demişti, kadın doğum doktorumda kız dedi. Yanılma yok rahat ol dediler hatta ama bilemiyorum tabi 😂
Bacar hemsireblog1 bir oğlum var ikinci çocuğuma hamileyim 20+1 haftalık bir ay önce kız olarak öğrendiğim cinsiyetin bugün erkek olduğunu öğrendim şok oldum hala etkisindeyim ne diyelim sağlıcakla gelsin 🥰
Tugba29_ Bacar kızdan erkeğe dönen çok varda erkekten kıza dönen yok benim üçüncü erkek geliyomuş sağlıkla gelsinler
Hiranurmeric Nuryalinn erkek bence öğrenince sonucu paylaşır misiniz merak ettim bi teoriye göre tahmin ettim de
hemsireblog1 semanur1975 ay ben normalde hiç anlamam bir kişiye sadece öyle benzettim diye yazdım yanlış anlaşılmasın 😬😇
asena9 hraserp merhaba kaçıncı haftadasın , 10. Hafta tahmin için çok erken bence bugünkü tahmin daha önemli gönlünüzden geçen neyse o olsun inşallah sağlıklıyla hayırlısıyla 🤍
Rose222222 tugbaalpmumcu inşallah sağlıkla gelsin hayırlı olsun 12 den sonra bazı doktorlar söylüyor sanırım biz de garanti olsun diye biraz geç aldık randevuyu. Hakkımızda hayırlısı önce sağlıklı olsunlar ☺️