Zeyneppp16 Zeyneppp16 Bunlarda dün gün içinde yaptığım kuru olan 15-20 dk sonra böyle çıkmıştı ama ben resmini baya sonra çektim
Cicekbahcesi12 Zeyneppp16 canım bende gecen ay bir gebenin gunlugu ile test yaptim kuruma cizgisi bile cikmadi adet gordum yani guvenilir oldugunu dusunuyorum bi kan verip emin ol istersen, Rabbim gonlune gore versin 🤲
Zeyneppp16 Kivircikannee bu kuruma olmayabilir canım 10 dk içinde çıktı bu çizgi yeni çektim fotosunu hayırlısı Rabbimden inşallah bu sefer vardır ve sağlikli ilerler
Zeyneppp16 Busranur_mnts bekleyeceğim. Bu bebeği çok bekliyordum hep dedm oğlumun doğacağı tarihte kardeşi gelecek diye . Çok şartladım kendimi şimdi yoksa çok üzülücem o yüzden biraz daha artsın adet geçsin öyle
Zeyneppp16 Cicekbahcesi12 canım geçen ay bende hiç çizgi görmedim kuruma bile dediğin gibi dün yaptığımda gözle bile zor görülüyordu şimdi gözle görülür silik çizgi çıktı ama adetim geçsin beta iyice yükselsin öyle gidicem inşallah vardır
Zeyneppp16 Fnd25 ayy umut oluyosunuz bende pco var 20 sinde yumurtlama görmüştüm geç döllenme olmuştur diye düşünüyorum
Zeyneppp16 Fnd25 valla bende iki aydır tam bir pik görememiştim. Bir gebenin günlüğü kullanıyordum sanırım o 20 mm yumurta olursa tam pik gösteriyomuş 18 19 sa koyu gösteriyomuş benim öyle oldu sanırım olduysa tabi
Fnd25 Zeyneppp16 BEN ADETİMDEN SONRA HER GÜN YAPTIM HİÇ PİK GÖREMEDİM SADECE BİTTİĞİ GÜNÜN ERTESİ GÜNÜ EN KOYU HALİYDİ OLDUYSA O GÜN OLMUŞTUR
Zeyneppp16 Fnd25 muhtemelen. Rabbim nasip edince oluyor işte allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Zeyneppp16 Fnd25 bugün bide predictör aldırdım eşime yarın onuda yapayım ondada çikarsa kan veririm artık