Dün sabah saat 7.30 da acilden giriş yaptım daha önceden zaten planliydi. İşlemler muayne damar yolu falan açıldı derken saat 8.30 oldu Sonra biraz bekledim gece 12 den sonra yiyip içmedim bu arada.8.40 da beni çağırdılar ameliyat için hazilandim sonda takıldı benim hiç acımadı anesteziden önce takıyorlar zaman kaybı istemiyorlar çok yoğun bir hastane sonrasında ameliyathaneye çıkarildim soru sordular belden iğneyi yaparken ya bu muymus dedim damar yolu veya kan alma durumu daha acılı geldi bana. Sonrasında önce sırtımda sonra ayaklarımda ısınma hissetmeye başladım sonra beni yatırdılar bir kolumda anesteziyen beklerken diğerin tansiyon için alet vardı ona bakan başka biri vardı. Kolumu bağladılar gözümün önünü kapattılar. Bu işlemler olurken doktorlar karnımı çizdi sprey sıkıp ilaç sürdüler sonrası hissetmedim 5 10 dk içinde bebeğimin ağlama sesini duydum ve gözün aydın dedi doktorlar. Sonrası dikiş kapatma serüveni oldu. Tansiyonum düştü midem bulandıgi için göstermediler temas edemedik.. Sonrasında servis yatağına alındım ordan serum ağrı kesiciler falan verildi. Ben yanılmıyorsam 4 5 saat sonra desteksiz ayağa kalkıp yürüdüm. Bı dün ağrım oldu ama dayanilmiycak gibi değildi. Sonuçta kaç kat kesildim elimiz kesildiğinde bile açıyor öyle düşündum agrimi yendim akşama da çok azaldı yanma ve ağrım. Şuan ise ne ağrım var ne yanma. Ayağa kalktığımda sadece yürürken yanma oluyor onun dışında çok şükür elhamdülillah 🤲🏻. Bebeğimin kalp atışı hızlı olduğu için göremedim temas edemedik yoğun bakımda doğumum iyi gecsede bebeğimi. Durumu beni çok üzüyor bugün kardiyoloji doktoru görecek belki yanıma gelecek belkide süreç devam edecek yoğun bakımda. Perşembe akşamı veya cuma sabahı çıkarırlar diye düşünüyorum 48 saat kuralları varmış sezeryandan sonra. Yoğunluğu sorun olmasa tekrar bu hastaneyi tercih ederdim. 🤲🏻 Yine sorulariniz varsa cevaplayabiliri.lm