H_M_ YyyyYasemin haydi inşallah haber bekliyorum Rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsin eczane varsa hemen alıp yapsana merak ettim erken gebelik testi yap ama
YyyyYasemin H_M_ canım ben küçük yerde yaşıyorum eczane biraz uzak mecbur öğleye doğru gidicem akşam misaifrlerim var yemek yapıyorum şimdi kusmamak için zor tutuyorum kendimi 🥹yemek yapıp gidicem
ftmagkr Benim de adetim dündü bugün sabah test yaptım negatif hiç adet gecikmesi yaşamamıştım , pcos muyum acaba bir fikri olan var mı ?
Busranur_mnts ftmagkr başka sebeplerden de gecikme olabilir pcosun birçok farklı belirtisi var adet dönemi vajinal ultrason ve kan testiyle teşhis koyulur
ftmagkr Busranur_mnts geç döllenme olabilir mi acaba o zaman ? Yaptığım test kaset test erken gebelik testi değil. Bu ay heyecanla bekliyordum 😔
Busranur_mnts etkafa beta hcg değerine göre hamileyim ama gerginim kasık ağrım Bel ağrım var yarın bidaha kan vercem artmış mı diye su tüketimine dikkat ettim oruç tuttum yarın doktora da danışıcam sahurdan sonra uyuyamıyorum kalbim çarpıyo gibi oluyo heyecandan
ozge1001 FtmaGlr merhaba peki hemen gecikmeden sonra test yapmış mıydınız benim 3. Gün bugün dün yaptım negatifti acaba pozitife dönme ihtimali var mı diye soruyorum 🙏🏻🌼
FtmaGlr ozge1001 Dönebilir, eşim bana senin bazen gecikiyor diyordu, 1-2 gün sonrası tekrar aldım ve pozitif olmuştu, doktora gittiğimizde ise geç dölennme demişti. Biraz bekleyebilirsiniz 🙂😊
YyyyYasemin ftmagkr belki geç döllenmedir belki de bazı sebeplerden dolayı gecikme olmuştur inşallah gebesinizdir
H_M_ YyyyYasemin eline sağlık kolay gelsin canım inşallah hamilesindir midende bulanıyor hayırlısı olsun inşallah ❤️