Patiseverana Kızlar merhaba doktorum bulantı için prillam verdi. Ama kullanım olarak bir şey demedi E nabızdan baktığımda 1 kerede 2 doz Yazıyor reçete de öyle öyle mi kullanmalıyım ağır gelir mi? Kullanan varsa yazabilir mi?
seyma0661 Patiseverana günde 4 taneye kadar kullanılabiliyor. Ben gece yatmadan 2 tane içiyordum gün içinde de zorlanırsam bitane daha alıyordum
Bellosima Patiseverana ne kadar az o kadar iyi. Geçen yatmadan bı tane alın üstüne uyuyun çünkü uygu yorgunluk gibi yan etkileri oluyormuş. Etkili olmazsa bı sabah bı akşam alirsiniz
Ozbk38 Patiseverana bulantı ve kusma hissi çok fazlaysa gece uyumadan 2 tane sabah kahvaltıdan yarım saat kadar önce 1 tane olarak kullanılıyor.
Devran Doktor sabah 2 akşam 2 diye yazmıştı ben skşam 2 alıyofum gğndüz idare ediyodu etmediğindede sabah 2 alıyordum ama o dönemşm şükür 3 haftadır bitti
Nilayy95 Patiseverana gece yatmadan iki tane içerseniz gün içinde ve sabah kalktığınızda rahat edeceksiniz 🌸
Patiseverana Çok teşekkür ederim iki tane aldım baya uyku yapıyor ağır geliyormuş 😃 enfeksiyondan dolayı mide bulantım arttı kusmam başlamıştı o yüzden başladık gece iki olarak kullanayım ben o halde ♥️