Alp2108ask Sabah 6′da doğum için hastaneye gideceğim uyuyamıyorum 🥺🥺 uyumayan hamişler sizde durumlar nedir?
Ebru_ebru Alp2108ask Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 Şimdiden geçmiş olsun inşallah güzel doğum hikayenizi okuruz 🥰
KumpirsMom Alp2108ask bende bebeğimi göreceğim en son geçen ay gitmiştik bi canlı görsem içim rahatlayacak 21. Haftanın içindeyiz bide hala cinsiyeti görmedik yarın onuda görücez çok heycanlıyım 🥹🫶🏻
cakethesel Alp2108ask ayy galiba ben olsam bende uyuyamazdım.ama zorlada olsa uyumaya calısın,dinlenip gitmiş olursunuz en azından🥹
sednc0 KumpirsMom ayy benimde bugün görüş günümdü insan bir ayda o kadar çok özlüyor ki kalp atışını duyduktan sonra gelen o rahatlama hiçbir yerde yok sağlıkla gelsinler inşallah
caglaoztrk Ayy bu gece bizde uyuyamayaacağız gibi yarın sabah 6buçukta hastanede ollmamız gerekiyor 🥲 sağlıkla kavuşun inşallah
anayimbenanaaa Alp2108ask valla ben 36 haftalığım 1 haftadır adam akıllı uyuyamıyorum karnımın verdiği rahatsızlık sancılar vs yatış pozisyonunda hiç rahat değilim uyumak istiyorum ama yok 🙃