pinkkkkkkk0606 kızlar hamile olabilirim ve 4. çocuğuma 3 oğlum var benim gibi olan varnı birbirimize destek olalıö çok tedirginim. 😔
umrumdadegil pinkkkkkkk0606 4 çocuğum yok ama yinede destek olayım🥰 vardır bi hayır üzme kendini test yaptın mı
Happyka pinkkkkkkk0606 benim 3 kızım var 4 ye hamileyim . 7 4 ve 1 yaşında kızlarım 🌹 Sizin gibi strese girmiştim bende ama yapacak birşey yok Allah’tan gelen herşeye razıyız 💙🌹Allah erkek çocuğu nasıp etmiş banada
pinkkkkkkk0606 umrumdadegil yaptım ama çok silik,bi çizgi çıktı şuan 1 gün geciktim. kendimi biliyorum çok düzenli,adet olurum . ama adet belirtiside yok nasıl yapıcam çocuklarkmda küçük 9 5 3 yaşlarındalar
umrumdadegil pinkkkkkkk0606 yarın sabahtan kan ver en iyisi bazen olur 1 gün 2 gün şaşmalar. Küçüklermiş daha ama olsun üzülme varsa eğer çok güzel abilik yapacaklardır zaten 9 yaşında olan kendini kurtarmış artık ondan yana sıkıntı yaşamazsın 5 yaş da aynı şekilde
Asilzedemom pinkkkkkkk0606 bence 3 e bakan dört daha rahat olur diye düşünüyorum bide ilk oğlunuz 10 yaşında olacak ikinci 6 yaşında olacak ve 1e gidecek ilk oğlan kardeşine okuma yazma desteği verir 3 de 4 yaşına girecek devlet anaokulu alır onu oda öyle anaokuluna gider gelir tek bebek olur evde ilk oğlan la ikinci büyük olması avantaj olmuş bence ilk ikinci doğunca çektiğiniz zorluğu çekmezsiniz diye düşünüyorum
pinkkkkkkk0606 ruyadandunyaya süprüz oldu korunuyoken çocuklatı çok severim ama 3 oğlandan sonra korkuyorum Herşeyin hayırlısını rabbim bilir tabi ama ben çocuklatıma yetememekten korkuyorum maddi manevi😔
ruyadandunyaya pinkkkkkkk0606 4 çocuk gerçekten kolay değil yaşları da yakın ve küçüklermiş Allah yardımcınız olsun peki nasıl korunuyordunuz ki
Berivanvv Happyka Benimde 3 tane kızlarım var.12:10 :3 yaşlarımda.simdide dorduncuye hamileyim.iyikide olmuş rabbim saglikla kucağıma almayı nasip etsin inşallah
Siyahbeyaz_ En korktuğum şey korunurken hamile olmak kendime adıma. Korunurkn gebe kaldiysan vardır bunda bı hayır kuzum nasibiyle,bereketiyle,sabriyla gelir. Kalabalık aile olmak çok güzel birşey ne mutlu size🌼
pinkkkkkkk0606 Siyahbeyaz_ inşallah çok teşekkür ederim Allahım yardımcım olsun hayırla ve kolaylıkla gelir inşallah 😔❤
123obd pinkkkkkkk0606 bizde öyleydik 4. Hamileyim şuan 7 5.5 bide 1 bucuk yasinda kızım var ilk cok ağladım ama vardır rabbimin bildigi dedim nisan başı dogum gözüküyor bakalm
pinkkkkkkk0606 Happyka 🤣 ilahi siz çok yaşayın emi desteğe çok ihtiyacım var 3 . çocuğumda napacaktın şubları bibüyütseydin lafını çok duyduğum için 😔
Happyka pinkkkkkkk0606 ay hiç takılmayın böyle şeylere ben takmam gerçekten ne istersem yaparım söylerim da. Bir baktınız kızdır bebiş ne mutlu olacak eşinizde . Son adet tarihi ne zamandi?
Kumsalzeyus Varsa bir şey doğana kadar en küçük 4 olur bez yatak meme ayırma derdi yok birde bunları olan bebek arkası hamile kalanlar var kızınız olur belki de oğlanlardan sonra bal gibi olur büyür gider bende çok ağladım 2 yaş en küçüğüm istemiyorum diye çok söylendim ama oldu bir kere