Berfinkya3 Kızlar izmirde yaşıyorum. 2 hafta sonra detaylıya gideceğim. Yakın zaman da giden doktor önerisi ve fiyat aralığı konusunda bilgi sahibi olanlar var mı? En iyi doktor ve fiyatları konusunda
Meltem2910 Berfinkya3 ben can hastanesi Murat akbaşa gittim çokta memnun kaldım benim ikiz gebelik olduğu için 6500 ödedim aralık ayında ama şuan tek gebelik 5000-5500 arası diye biliyorum
Ruzgargulus Berfinkya3 yani bi çok hastaneyi araştırdım en uygunu sada hastanesi 4.300 hatta takiplisi olan hastalarına daha uyguna yapıyorlar diye biliyorum
Berfinkya3 Ruzgargulus ucuz değil de açıkçası en iyi doktoru arıyorum ben tabi fiyatta önemli biraz bi doktor bulmuştum 8 bin istiyordu biraz yüksek geldi rakam açıkçası
Ruzgargulus Berfinkya3 ben orda yaptırdım doktorun adını hatırlamıyorum ama size detaylı bir şekilde her şeyi her konuyu anlatıyor ben memnun kaldım
Nur0405 @Berfinkya3 ben yaklaşık iki hafta önce gittim, Prof Dr Serkan Güçlü 3800 TL idi kartla. A dan z ye aklımızda soru işaret bırakmadan her şeyi açıkladı biz çok memnun kaldık. Orasıyla da bi görüşebilirsin
Berfinkya3 Nur0405 aaa duymuştum adını araştıracağım hemen çok sağol🙏🏻 zaten doğumu da Buca Tınaztepe sezeryanla yapmak istiyorum
Berfinkya3 Nur0405 birşey daha soracağım video fotoğraf falan veriyor mu ve Tınaztepe özel doktor takipli misiniz?
Nur0405 @Berfinkya3 yok normalde doktorum egepolde , evet CD verdi 1 tane bebemizin fotoğrafı ve diğer çektiği fotoğraflar a4 te doktorumuza gösterebileceğimiz şekilde bilgilendirici yazı