rahatdur_evladim Ben kesin türlü olurdum herşeyi içime attığımdan😁 Peki sizler hangi yemek olurdunuz ? 🍲🍽️
KumpirsMom rahatdur_evladim mehir(ayran aşı galiba türkçede) olurdum hem ferah hem ağır hem seveni var hem sevmeyeni haftalarca dursa dolapta dursa bozulmaz kafası attımı kusar 🤣🤣 ah ah aynı ben 🤣🤣
rahatdur_evladim umrumdadegil kız gerginliği anlatan bı yemek gelmedi aklıma 😁 Acılı çiğköfte olurmu uyarmı sana 😁
rahatdur_evladim Girlmama valla benimde aklımdan geçti içmek mutfakta var üşeniyorum kalkmaya sahur vaktinde içecem insllah 😁
rahatdur_evladim umrumdadegil annem Urfalı yarın hayırlısıyla iftara çağıracam geldiğinde yormasını söyleyecem 😁
umrumdadegil rahatdur_evladim kız urfalı mısın demeee yaaa bi urfa da olsa şimdi fena olmaz🤤 of canımı çektirdin gece gece nerden girdim bu posta🤣🤣
rahatdur_evladim umrumdadegil ben urfayi yemekleri dışında red ediyorum babam Diyarbakır’lı ben de Diyarbakır’lıyım. 😁 Hakkını helal et 🫂 Valla benimde canım istedi 😁
umrumdadegil rahatdur_evladim niyee kız Urfa’nın nesi var ben çok gidip gezmek isterdim ama çok uzak o yolu çekemem 😂hele yemek kültürü tam benlik ya ne yerim gitsem 😂 helal olsun canım ne demek 🥰
rahatdur_evladim umrumdadegil Urfa’nın birşeyi yok şehir olarak güzel neyse birşey söylemiyim Urfalı biri çıkar birşey söyler 😁
rahatdur_evladim Pinarkorkmazer aslında şehir olarak bir sıkıntıları yok ama çoğu insanı ayy ne bilim insanları neyse ramazan ayındayız 😁
Ebru_ebru rahatdur_evladim Yemek değil tatlı olmak isterdim. Baklava 🥰 Antepli olunca başka bir tatlı olmam zor 😂😂