aleynaozalpp14 Kızlarrrrr ölüyorum yaaa 26 haftalık olduk tam şuan ilk gebeliğim yatağa yatar yatmaz uyucam ya kış ayındayız bide düşünün sıcak basıyor terliyorum ayaklarımın altı sıcak sırtımdan doğru bi sıcak geliyor ay anam bu neee neden oluyor yaaa
Asi_07 aleynaozalpp14 hormonlardan kaynaklı atletle geziyordum ben sürekli duş almaktan bıkmıştım doğurdum bir sürede lohusa döneminde devam etti sonrası rahatladım
rahatdur_evladim aleynaozalpp14 benim de ayak tabanım öyle yanıyor üçüncü hamileliğim diğerlerinde böyle birşey yaşamadım
zynpknt aleynaozalpp14 bence adet olmadığımız için annem de menapoz başlangıcında bi ona ateş geliyor bi bana😂 ama benim ayaklarım hep üşüyo üst tarafım sırtım bacaklarım vs çok terliyo bi anda ter boşanıveriyo
KumpirsMom aleynaozalpp14 bende normalde yaz kış terler asla kalın giyinemez çorapla gezemezdim , hamileliktede bir üşüme geldi çeyizdeki patikleri çıkardım hiç kalın Pijamam yok eşimi polar pijama almaya yolladım kalın kazaklar falan aldım o derece demekki hormonlarımız ters tepiyor 🤭
aleynaozalpp14 Asi_07 gece oluyor bu canım sadece gündüz hiçbirsey yok gündüz çorapsız atletsiz gezsem sırtım ağrıyor direk ama gece uyuyacağım zaman yüzüm belim ayaklarım yanıyor sanki ya
Girlmama aleynaozalpp14 aşkom çok normal mersindeyim ben şort tahirt yatıyorum bu hafta hava baya sıcak zaten ekstra hamilelikten de sıcak basıyor
Ruzgargulus aleynaozalpp14 bende sıcak basması gün içinde evde çok hareket edersem oluyor ama gece olunca benimde ayaklarımın altı yanıyor hemde cayır cayır
nurisssko aleynaozalpp14 34. Haftadan bildiriyorum bacım bunlara ek birde kramplar ve uyusmalar başladı.sükür mide yanması yok bende ama olması da ihtimal.cennet boşuna anaların ayaklarının altında değilmişi dolu dolu hissediyorum şimdiden dldld Allah yardımcımız olsunnnnn