Basak9592 Kızlar merhabalar adetime 4 gün kalmıs az önce ovulasyon testi yaptım ailik çizgi gevelik belirtismi normalde öyle cıkmazdı
Busradoga Basak9592 silik olunca pozitif demek değil gebelik olunca son derece ikiside koyu oluyor diye biliyorum ovülasyonda
Basak9592 Kubra_dara34 hayır koyu değil silik dün yaptım sabah yine öyle çıkmıstı dayanamayıp tekrar ettim bu aksam yine silik çıktı. Daha önceleri denedğim çok oldu ama öyle çıkmamıstı ümitlenmiyorum yine ama işte napiyim tutamadım kendimi
Basak9592 Busradoga haklısınız ama ilişkiden 11 gün geçti ve adetime daha 4 gün var yumurtalık günümde değerledirme yapmıştık. daha önce silik görmedim 7 aydır gebelik bekliyorum.
Basak9592 Busradoga ayy hayırlı olsun insallah . Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin. Belirtiniz neydi bide kaç gün kala yaptınız
Busradoga Basak9592 bi belirtim olmadı ben reglime 2 gün kala test yaptım hcg silik çıktı kan verdim 144 geldi hcg kanda. Ama bunu yapmadan 5 gün önce tekrar yapmıştım test o zaman hiçbişey yoktu :) sonradan oluşmuşşl