Merhaba hanimlar,
39+0 da planli sezeryanla dunyaa getirdim bebegimi cok sukur saglikli detaylari paylasmak istedim cunku devlet hastanesinde dogum yaptim.
Esenler kadin dogum (istanbul avrupa yakasi)
Takipliydim en basindan beri bir ara ozele gectim ama fiyatlar yuzunden devlette devam ettim.
2.5 yasinda bir kizim var ve evimiz kira o yuzden butcemizi de dusunmek zorunda oldugum icin devlete yogunlastim.
Takipli oldugum 3 doktorum vardi hangisine musaitlik bulursam randevumu ona aliyordum.
Emre bey, beyza hanim ve gizem hanim.
Cok tatli insanlar ve asla sert yada kirici bir surec yasamadim muayne esnalarinda.
Aksine cok kibardi hepsi.
Sonra gun aldim sezeryan icin,
Aldigim gunde yatisim oldu.
8 de yatisim oldu 9.33 de oglumu kucagima aldim.
Mahremiyet acisindan asiri hassaslar kesinlikle erkek hizmetli ile gorus saglanmadi.
Kadin dogum kati 2. Katta oraya yatis yaptim,
Giyinme odadan cikma konusunda hep kadin personeller ilgilendi.
Ameliyathaneye girisi cikislari da kadin personel yapti.
Dogum sonrasi tekrardan 2.kata geldim,
2.katta sadece 7 kisi vardi dogum yapan odalar 2 kisilik ama yogunluk olmadigi icin herkes tek kaliyordu bende dahil olmak uzere.
Odalari genis ve buyuktu benim odam direk caddeye bakiyordu hastanenin on tarafina gayet ferahti.
Dogum sonrasi hemsireler her saat basi kontrol ettiler beni de bebegimi de.
Her saat gelip emzirip emzirmedigimi,uyku duzenini ne aralikla emzirdigimi sorup yaziyorlardi.
Benim icinde agrim varsa doktora sorup islem yaptilar.
Agrim var mi diye her saat gelip baktilar.
İlk hamileligimi ozelde yapmistim bu kadar ilgi gormemistim.
Allah gercekten razi olsun ozelden cok cok daha iyiydi iyi ki orda dogum yapmisim.
Tek sorun esleri sadece ziyaretci saatlerinde kata aliyorlar katin giris kapisinda guvenlik var ve kapilar dugme ile acliyor siz acamiyorsunuz onlar musade ederse aciliyor yani.
Gorus saatleri de Oglen 1 2 aksam 7 8
Ve refakatci kadin olmak zorunda.
O da sabah 9 oglen 1 2 aksam 7 8 arasinda disari cikabiliyor onun haricinde rekatci giris cikisi dahi yasak sorduk nedenini yenidogan cetesi olaylari yuzunden bu sekilde oldugunu soylediler sistemin cok sıkı denetlendigini ve takip edildiklerini soylediler.
Cok hassas davrandilar bana da bebegime de kesinlikle tavsiye ediyorum.
Sadece yemekleri kotu o da olacak artik 😅