sevinjjly Aynı gun icinde 2saat arayla test yaptım Yarın kan testi vericem. Bide son regl tarihim 7 şubatdı. Bu kadar tez çıkması normal mi sizce?
TugceOrak sevinjjly markası artımed ise pozitif sonuca güvenme canım. Ya başka marka ile tekrarla ya da direkt kan ver. Artımed değilse de yarın direkt kan ver, var gibi duruyor gebelik ♥️
sevinjjly Yarın kan testi vericem. Bide son regl tarihim 7 şubatdı. Bu kadar tez çıkması normal mi sizce?
Gulcinka Hayırlı olsun canım bence var benimde 5 gün vardı reglime bunun gibi çıkmıştı kan verdigimde 415ti degerim
SuEr_Tu1512 Var gibi ama kan testi en doğru sonucu verir 🥰 26 gün olmuş bence normal☺️. Ben adetten tam 18 gün sonra silik çizgiyi gördüm, 19.gün kanla öğrendim🙏
aysekulade SuEr_Tu1512 ben bugün gittim ve kese oluşmamış dedi :( sanırım biraz erken gittim bu da moral bozukluğu yapıyor bence siz biraz bekleyin öyle gidin eğer bir probleminiz yoksa
aysekulade SuEr_Tu1512 bilmiyorum benim de kafam karıştı bir şey göremedi tekrar kan tahliline baktı hcg 1739 olmuş
SuEr_Tu1512 aysekulade Alttan muayene etmedi mi peki?? Genelde ordan bakınca görünüyor diyorlar. Ama senin geç döllenme de olabilir
aysekulade SuEr_Tu1512 etmedi cuma gel ya da bekle haftaya Salı gel göremezsek alttan muayene ederiz dedi
Mor-kelebek aysekulade betanda artış varsa canını sıkma canım geç döllenme olmuştur belki benim tahmini beta 7000 lerdeydi keseyi daha yeni oluyor çok küçük dedi düşün yani daha küçüktür 🌸