Edanurylm DENIZ_55 ayy çok sevindim adınıza Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 bende pazartesi günü gidecem inşallah gün verir 35 haftalık olacam zaten bir daha gitmek istemiyorum hastaneye doğum yapana kadar 😁
DENIZ_55 Edanurylm inşallah sorunsuz gününde kucağımıza aliriz inşallah bende 34+1 oldum şimdi haftaya tekrar gidecem ne zaman gün verir bende bilmiyorum ama 37 den önce doğum yaptırmam dedi
DENIZ_55 deletedmom43191 Amin inşallah cnm benimde az kaldı 3 hafta kaldı benimde 🥹🥹doktor bugün 37 haftada alacam seni fazla bekletemem dedi haftaya tekrar gidecem bakalım ne diyecek şimdilik hersey yolunda😊
tugces87 DENIZ_55 aa yarın ben de gireceğim 34. Haftaya ne güzel 😁 burada bebiş doğdu butonu yazıyorlardı anlamıyordum şimdi uyandım
DENIZ_55 tugces87 aynıyız haftanizda bisey yok senin doktor bisey diyormu dogum gakkinda felan senin nasıl gidiyor hamilelik
Pelnztrk DENIZ_55 uygulmaya göre 23 günüm var fakat sezeryan olacak gibi 20 mart dedi doktor suyunu kontrol edeceğiz dedi ptesi gidicem tekrar daha erken bile olabilirmiş🙈
DENIZ_55 Pelnztrk hayırlısı cnm kötü dusunme bol bol su iç yani sıvı tüket bol bol benimde bayrama doğru ama gün belli değil hayırlısı olsun inşallah hakkımızda