DENIZ_55 Edanurylm Amin inşallah cnm erken doğum riksim var bid3 sezeryan olacak ama hamile olduğumu öğrendiğimden belli yatağa mahkum olduk sadece yemek ve çamaşır arada iyi olursam ev supururdum.dinlene dinl3ne ama.son 1 bucik aydır ev isini eşim teslim aldı b3n sad3ce y3mek çamaşırla ilgileniyorum hakkimizda hayırlısi olsun inşallah
Edanurylm DENIZ_55 anladım çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Bizimde 30 haftadan beri öyleyiz plasenta aşağıda olduğu için 9.4 mm baya yakın bende sürekli yatağa bağlıyım ev işlerini eşim yapiyor kızıma o bakıyor 4 yaşında
DENIZ_55 Edanurylm benin plasenta posterior onda sorun yok herhalde demedi doktor ama benim erken doğum riskim olduğu için dikkat ediyorum cnm doktorum bana 34 haftadan sonra sorun yok dedi doğsa Bile dedi benimde işlerimi eşim yapiyor Allah razı olsun eslerimizden valla çok anlayislilar bol bol dinl3n az kalmış suam kendini 34 haftaya hedefle cnm sonrası kolay rabbim sağ saglim gününde kucağımıza almayi nasıp etsin inşallah 😊
seyma0661 DENIZ_55 aminnnn insallah ❤️ sizin bebiş biraz heyecanlı sanırım, vaktinde gelsinnnn biraz daha sabretsin 🥹🥹🥹
DENIZ_55 seyma0661 evet çok sabırsız dün acile gittik düzenli değil ama sancim var doktor gelip konusmadi bile yarım doktoruma gidecem suan çok kötüyüm acayip vajinama baskı yapıyor sanki bebek çıkacak gibi hissediyorum 🥹🥹
DENIZ_55 seyma0661 Amin inşallah cnm 36 haftayı görürüm inşallah 🥹bide 2 hafta önde gidiyor oda dogumu etkilermi doktora bunu sormayı unuttum yarın soracam
Edanurylm Kızlar bu arada bişey soracam yardımcı olur musunuz dün sağlık ocağına gittim kalp atışına falan bakıldı 170 de atıyordu yüksek atıyor kadın doğum doktoruna görünmen lazım dedi ama ben gitmedim haftaya kontrolüm var diye sizce gitmeli miydim?
DENIZ_55 Edanurylm ben anlamam ama eğer oyke bi durum varsa ben 1 gun bile beklemezdim giderdim riske atmaya gerek.yok bence ben bu kalp atim.hizini pek anlamam ama b3nce bi git gorun derim
Edanurylm DENIZ_55 yaa yarında tekrardan sağlık ocağına gidecem bakalım yine aynıysa giderim ama şundan korkuyorum kızım var ya yatıs verirlerse
DENIZ_55 Edanurylm biri bakacak canım Allah korusun karnindakine bsiey olsa vicdan azabı çekersin haber ver salık ocağına gidince canım dikkat et kendine
DENIZ_55 Liddle_mom 🤣🤣🤣🤣 Allah ne diyeyim gece gece güldüm bende 35 veya 36 haftada geliyor sandık şok oldum anlayacağın 😊dert etme bak az kaldı sende görürsün inşallah bebis doğdu butonunu😊