Pelinizm Merhaba annişler🤗22+3 üm ve dün kontrolüm vardı doktor açlık ve tokluk kan şekerimi ölçtürmemi istedi sonuca göre de şeker yüklemesi yapıp yapmıyacağını söyledi.Neyse bugün sabah sağlık ocağında açlık kan şekeri için kan verdim.Kahvaltıdan 2 saat sonra da tokluk kan şekeri için tahlil vermem gerektiğini söylediler.(Bu arada kan verimi saat 11e kadar mış yarında kan almıyorlarmış,dolayısıyla tokluk ölçümüm pazartesiye kalacaktı🙄) Ordaki doktor devlet hastanesi acilde yaptırabileceğimi söyledi.Gittim orda sadece parmağımdan baktılar şeker hastalarının ölçümü gibi 🙄 Damardan almaları gerekmiyormuydu yaaa birde böyle rezalet çalışanlar da görmedim.Nasıl ukala ve saygısızlar...Hani Türkçe konuşuyorum ama bir türlü anlaşamadık bana sıra da vermediler girişte parmağımdan baktılar sadece öyle çıktım..Sonucumda 96 çıktı..Doktoruma yazdım henüz görmedi.Böyle tokluğa parmaktan bakılan varsa yazabilir mi hani damardan alınan kadar sağlıklı bi sonuç mu bu bilemedim 🙄Teşekkürler
Sewo Pelinizm aaa canım aslinda cihaz doğru olsa parmaktan da olur tokluğun ama tabi kan alsalardi keske. Olmadi pazartesi git yaptır tekrar sağlık ocağında. Benimde doktor seker yüklemesi yapmayalım hemen . Önce açlık tokluk kanına bakalım dedi.
Destina21 Pelinizm bende şeker takibi yaptırdığımda parmaktan cihazla günde iki kere yaptırdım..Bi sıkıntısı yok bunun
Nalanktl Pelinizm eczanede 50 lira cihazı var uğraştığına değmez bende öyle ölçtüm hep damara falan gerek yok
Mnks Pelinizm devlet hastanesinde yaptirdim acken kan verdim eczaneden icecek aldim 6tlye ictikten sonra 2saatim dolunca tekrar kan verdim kolumdan .parmaktan duymamistim .sonucum birz yuksek cikinca evde 1haftalik takibini yaptim cihazla parmaktan olctum
Sewo Pelinizm benimde elhamdülillah cok şükür hersey iyiydi bebek 540 gr di 1 hafta önd3 dedi .kan sulandırıcı sordum normal doğuma zarari yok dedi bayağı içimi rahatlatti. Bebek hareket etmiyor dedim yok ediyor bide senin bebegin demekki cok yaramaz olmayacak dedi. Demekki hareket ediyor Ben hissetmiyorum
Pelinizm Sewo Aynı işte benim doktor gibi demiş sana canım.Pazartesi gidip tekrar vercem yaa sağlık ocağında,içim hiç rahat etmedi🙄Durup durup sayıyorum devlet hastndeki çalışan aptal kadınlara 🙄
tazecikanneee Sewo @Pelinizm arkadaslar şeker aletleri ve kan tahilli arasında abartılacak bir fark çıkmaz o cihazlar sürekli kalibre ediliyor o yüzden kan almak yerine parmaktan baksana sıkıntı olmaz 🙅🏼♀️
Ellaynagme Cihaz kullanıyorum suan seker takibi icin. Yanlış olsa herhalde kullan demezlerdi. Aynı sonuc vericegini dusunuyorum
Pelinizm Ellaynagme Teşekkürler, inş doğrudur benim ölçümde.Peki 96 normal mi acaba ? Sınırı bilmiyorum ben hiç
Sewo Pelinizm yüzünü kapattı azıcık gösterdi. Herseye baktı parmaklarini sayamadi kapatmıştı parmaklarını
Pelinizm Sewo Şükürler olsun canım benim maşallah yüzbin kere 🙈🙈🙈 Kendim kadar çok mutlu oldum valla 🙏🏻 Bide şu şeker olayımız temiz çıkarda rahatlıkla atlatırız bunuda inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sewo Pelinizm teşekkür ederim kuzum aminnn insallah. Benim tansiyonum hep düşerdi bugün başım tepem agridi ölçtürdum 13 cıktı yüksekti
Pelinizm Sewo Benimde 13 çıktı dün doktorda hemşire de tuzu bırak dedi.Artık kendimi hazırlıyprum cidden diyete gireceğim ben tuz şeker hamur işi pilav makarna ekmek falan yemicem tamamen bebeğime gitsin bu kilolar başımıza dert sonra 🙄
tugcesakir33 Sewo bende 3 günüdür tansiyon sıkıntısı çekıyorum😞sevindim bebişin iyi olmasına cnm çok şükür detaylıyı da temız atlattın saglıkla gelsin prens💙