Guneyinannesi1 Dr Bana tut veya tutma demedi . Ben kararsız kaldım şuanlık tutmuyorum siz ne durumdasınız ? 😕🙏 5+5 🥰
Beyzadrs Guneyinannesi1 en önemli haftalardasınız bebeğin organları oluşuyor hiç riske atabileceğiniz bir durum değil bence tutmayın
Daisy020229 Guneyinannesi1 8+5 maalesef ben de tutamıyorum ilaç kullanıyorum ve ilk dönemde gelişimi için uzmanlar genelde önermiyor ama son karar tabi ki bize ait. Bunun öncesinde bir kimyasal gebelik yaşadığım için tedirginim açıkçası bu yüzden şu an tutamıyorum
Tueoku Guneyinannesi1 ilk 3 ay bebeğin organları oluşuyor o yüzden beslenme ve su kesinlikle çok önemli o yüzden bebeğinizin sağlığını tehlikeye atmayın 🥰 Ben 19+6 haftalığım fakat tutamıyorum maalesef hamile bir annenin günde 13 14 saat aç susuz kalması benek için tehlike yaratabilir
Beyzadrs Guneyinannesi1 ilk üç ay bebeğin tüm organları oluşuyor diğer aylar var olan herşeyin gelişmesi için, sizin bu haftalar yemeklerinize çok özen göstermeniz gerek bebişiniz sağlıkla oluşsun büyüsün diye
Mervecihan_ @ Guneyinannesi1 bence başı ortası sonu hiç farketmez her dönemde bizden besleniyor bebekler. Uzun süreli açlıktan sonra bir anda kan şekerini yükseltmek ilerisi için risk oluşturabilir
Girlmama Guneyinannesi1 vücudun su almazsa bir çok sorun oluşur dr Seval Zeren var instagramdan takip edin çok güzel açıklamış kadın ilk 3 ay bebek annenin depolarından besleniyor evet o zaman diyet falan yapılabilir ama su içilmesi lazım
Fatmakus25 Ben 11+2 oruc tutuyorum elhamdülillah zorlanmadım da sahur ve iftarda sağlıklı dengeli besleniyorum
Guness2021 3 gün tuttum doktor sen kendini iyi hissediyor olabilirsin ama bebeğe ne olacağını bilemeyiz tutma dedi
Zeynnnn Guneyinannesi1 24 haftalığım iştahın en açık olduğu dönem ama orucumu tutuyorum elhamdülillah Allah yardım ediyor ☺️
Gamzeli_03 Guneyinannesi1 ilk oğlum da erken aylarda olunca ful tuttum ikinci oğlum 5 aylık olunca 13 tane tuttum sancın kasılmalar oldu doktor bu kasılma bebeği atar Susuz kalıyor Bebek dedi bıraktım
Busradoga Guneyinannesi1 4 haftalığım tutmuyorum bir şey olursa kendimi suçlarım bundan sebep diye :) daha sonrasında tutulabilir sonuçta sağlıktan önemli değildir diye düşünüyorum
Busra6694 Krystal amin inşallah canım doktor tahmin olarak erkek dedi sonra fetal DNa testi yaptırdım orda da erkek çıktı değişmezse erkek canım senin belli mi 🥰
dmlyksl Guneyinannesi1 bende bu civarlardayim ama çok halsizim sürekli fenalasiyorum uzun süre aç kalınca midem bulanio elim ayağım kesiliyor tutamıyorum o yüzden