kalorisizpatates Anne6161amine direkt kadın doğum zeynep kamil diye arıyorsunuz mhrs’den sürekli kontrol edin hsg rahim filmi diye açılıyor randevu
Anne6161amine kalorisizpatates gördüm evet alınca direk gidip cekiyolar mi yoksa gidince ayrı bı güne randevu mu veriyolar şuan adetim haftaya çekilmem gerek
sagliklagelbebegim Anne6161amine şişli echomarda cekildim. Aralık ayında 6bindi. anestezisiz cektiler anestzili cekimin konusu bile olmadı malinaları son teknolojiymiş bu yüzden anesteziye gerek yokmuş ve gercekten de o an ya da sonrasında ağrısı acısı yoktu isterseniz bir arastırın buradan memnun kalıcagınıza eminim
sagliklagelbebegim Anne6161amine echomarda adet başlangıc tarihinizi söylüyorsunuz onlar su günler arasında gelmelisiniz diye söylüyorlardı rahim duvarı kalınlasmaya başlamadan adetin uzunluguna bağlı olarak 7-10. Gün arası falandı sanırım
E_ce kalorisizpatates Hangi bölümden aldınız acaba ve kaç güne randevu veriyorlar bende çekilicem ama
kalorisizpatates E_ce Direkt hsg rahim filmi diye randevu alınıyor sadece regl biriminden sonra 4 gün içinde ilişki yaşamadan randevu bulup gitmeniz yeterli, bir ön işlem yok. Sürekli mhrsyi takip edin özellikle 8-10 arası düşüyor
Ciceklerisever kalorisizpatates doktor bır rappor bır sevk kağıdı mı verıyor fılm cektırmek ıcın yoksa dırek randevu alabılıyomuyuz o kısmı anlayamadım ben
kalorisizpatates Ciceklerisever direkt randevu alıyorsun doktor diyor mesela Anadolu yakasında oturuyorsun ya Zeynep kamil ya da özele git diyor Zeynep kamile gideceksen mhrsden hsg randevusu bulup gidiyorsun bu kadar