Miniksn Merhabalar güven hastanesinde doğum yapanlar doktorum dışarıdan olacak hastanenin imkanları nelerdir anne ve bebek için acaba
highlighter1010 Ben güvende doğum yapmıştım imkanlar derken Ebeler doktorum ilgili güleryüzlü odalar otel odası gibi gerçekten normal doğumda pilates topu vermişlerdi bebeğin ilk kıyafetini onlar giydiriyor güven hastanesi yazıyor üzerinde odana ikram etmen için şerbet getiriyorlar yani dumanı üzerinde poğaça çay kahve ikramları olmuştu ona şaşırmıştım
highlighter1010 Pinkypie Kasım 22 de yapmıştım Sedef Ramoğlu, Nisanda yine kendisindeyim inşallah 34.haftadayız
Pinkypie highlighter1010 yaa öyle mi bende yeni kendisine kontrole başladım tavsiyeler üzerine ilk kontrorle gittim ama enerjisinden çok memnun kaldım☺️
GizeemArslaann Benim yengem, görümcem, ablam orda doğum yaptılar ve çok memnun kaldılar. Hemşireler vs inanılmaz ilgili. Refakatçıyla bile işin olmuyor, tuvaletine kadar onlar götürüyor
Tupcufikret GizeemArslaann merhaba gizem hanım, güven hastanesinde hemşire hizmetinden memnun kaldınız mı? Normal doğum mu yaptınız. Sezeryan olunca dikişleri hemşireler atıyor diyorlar
Pinkypie highlighter1010 güvende bu doktorlar? Benim doğum paketim varda dışına mı çıkıyorum onun için sordum aslında 😊
highlighter1010 Pinkypie a hayır değil memorial da Ertuğrul Karahanoğlu na gitmiştim sigortam çoğunu karşılamıştı 400 ivarı bişey ödemiştim diğer kadın doktorun da kendi kliniği vardı onu sgk karşılamıyordu Sonra yetkin karasu hoca geldi güvene o perinatolog mu bilmiyorum çok doktorları yok zaten maalesef kadın doğum da
GizeemArslaann Tupcufikret evet çok memnun kaldık. Hem normal hem sezaryen doğum oldu hepsinden çok memnun kaldık. Dikiş olayını bilmiyorum malesef, o doktorunuzla alakalı bir durum bence. Bizimkiler hep klinikle anlaşmalıydı