Nalan_6552 SuEr_Tu1512 rabbim herkese her iki duyguyu da nasip etsin inşallah gönlünüz de ne geçiyorsa rabbim onu hayırlı kılsın inşallah
Nalan_6552 SuEr_Tu1512 siz de bana dua edermisiniz şuan moralim o kadar bozuk ki eşimle çok ciddi kavga ettik ve gerçekten nazar olduğunu düşünüyorum
SuEr_Tu1512 Nalan_6552 İnşallah aranız en yakın zamanda düzelir🙏 Mutluluğunuzu dışarıya çok anlatıp, belli etmeyin
Nalan_6552 SuEr_Tu1512 yok akillandm anlatmıyorum fotoğraf bile paylaşmam ama bizi görmeleri bile yetiyor kayinvalidemin tarafi kem gözlü pislik insanlar rabbim tüm eşlerin arasına huzur, muhabbet, sevgi nasip etsin inşallah size de
ikibaloglanannesi Keşke sizde içeri girseydiniz nüfusta. Eşim hep isim koyma annenin hakkıdır der. Gerçekten de öyle. İsmini siz verin zaten eşiniz soyadını veriyor.
SuEr_Tu1512 ikibaloglanannesi Girsem nolcak sanki🤷 Bu sefer istemiyorum koyarsan şikayetçi olurum, değiştirmek için her yere başvururum dedim ya bakalım napcak🤔
Begm_01 SuEr_Tu1512 bizde evlenmeden önce bile babası adını istemişti bende çok takılmadm şuan 29 hafta hamileyim gene tamam diyordu ama bugün eşimin babası bana sesini yükselti bir kaç saattir ağlıyorum ama artm bende babasının ismini istemiyorum ne olursa olsun taktırmicam ☹️
SuEr_Tu1512 Begm_01 Bizde babasıyla çok bağırıyoruz birbirimize. Ezmelerine, seslerini yükseltmelerine dayanamıyorum bazen benimde yükseldiğim oluyor malesef😮💨
Begm_01 SuEr_Tu1512 ben sadece üzülüp kendime harap ediyorum o kadar saçma konuydu ki merdiven geçtim agladım baya