SuEr_Tu1512 umrumdadegil Deneyeceğim bunu 😅 Ama inşallah iş buna kadar uzamadan ortak karara varırızzz🤲🤲
umrumdadegil SuEr_Tu1512 inşallah canım isim kesinlikle ortak karar olmalı çünkü ömür boyunca çocuğa o şekilde sesleneceksin
YavruKurtveAnnesi Yani Muzaffer zamanında iyi isimdir elbetteki ama Tuğradan sonra muzaffer pek de olmaz gibi yaa, yeni nesil de zaten hiç olmaz. Ki kayinatanız istemezken neyin zorlaması ya😁
SuEr_Tu1512 YavruKurtveAnnesi İşte bende eşime bunu anlatmaya çalışıyorum hani diyorum TUĞra, GökTUĞ olabilir. Oğlumuza uyumlu birşey olsun kafa kaldırıyor. İlerleyen zamanda neler olucak bakalım 🤷
Sila_aylin66 SuEr_Tu1512 hangi hastanede doğum yapacaksınız bilmiyorum ama şehir hastanelerin direk gelip soruyorlar orada anneye siz de o sırada söyleyebilirsiniz ama bilmiyoruz derseniz nüfusa atıyorlar bu isim konusunu o zamnada eşiniz gidip koyar adını
SuEr_Tu1512 Sila_aylin66 Şehir hastanesinde düşünüyorum yaa. Birinci de orda olmuştu zaten. AA evet hatırlıyorum bende karar vermedik demiştim adını Bebek olarak yazmışlardıı🤨 Çok mantıklı öyle yapabilirim 🙏♥️
Sila_aylin66 SuEr_Tu1512 evet şehir hastaneleri öyle bizimde aynı oldu bir hafta önce doğum yaptım bebeğin adı kesin değildi koyamamıştık kızımın adını
SuEr_Tu1512 Sila_aylin66 Akıl verdiğin için sağol yavrumm, fikir aklıma yattıı 🥰 Rabbim evladına uzun ömürler versin inşallah🤲☺️
Girlmama SuEr_Tu1512 açık net bu konuda ısrar edip benim hamileliğimi zehir edip beni ve bebeğimi strese sokacaksan ayrılırım senden de çünkü sen bir hiçmişsin gibi sana sormuyor bile eşek gibi benim istediğim ismi koyacaksın kapandı konu de ağzı açık sana bakar anca sen ses çıkartmadıkça 10 tane de doğursun seni hiçe sayacak o seni hiçmiş gibi göreceğine sen onu bir hiçmiş gibi gör ve ağzını aç ezdirme kendini düşüncelerini ben bile gerildim ya
SuEr_Tu1512 Girlmama Gaza gelmek falan bir yana ama baya iyi dedin ve şuan senden baya cesaret aldım💪 Bir daha isim konusu açıldığında aynı böyle yapıcam 🙂
Girlmama SuEr_Tu1512 ya çünkü sen annesin ya anne 2 saliselik bir görevi var kocanın sen 9 ay karnında taşıyorsun bütün vücudunu değiştiriyorsun bir bebek için ve ismini bile seçemiyorsun yatıp kalkıp şöyle şeyleri görünce kocama şükrediyorum
Duygu351 SuEr_Tu1512 ne kadar düşüncesiz birisi 🥺☹️ sizi resmen yok sayıyor kusura bakmayın ama çok kızdım eşinize anne olarak sizinde hakkiniz isim koymak
SuEr_Tu1512 Duygu351 Kesinlikle öyle. Daha ben hamile kalmadan başladı erkek olursa babamın adı diye kafayı yiycem🤦
Minigim2727 SuEr_Tu1512 eskıler bunu saygı olarak görüyorlar sanırım ama degıl işte. Ne gerek var yanı. Umarım ıcınıze sınen ismi koyarsınız
Duygu351 SuEr_Tu1512 keşke sende ikinci çocuğu yapmasaydin ona inat . Anlaşıp yapsaydiniz yada . Gerçekten çok sinir bozucu