Kızlar biraz uzun olucak ama lütfen yardımcı olmanızı istiyorum☹️
4.yaşına giricek oğlum var. Eşim doğana kadar illa babamın adı olucak dedi ben asla onaylamadım. Aklımda daha güzel isimler vardı çünkü. Neyse çocuk doğdu ismine hâlâ karar verememiştik. 10 gün falan geçti nüfusa gittik. Normalde Yiğit, Aras veya Yiğit Aras istiyordum. Çocuk doğana kadar kendimi onlara alıştırmıştım. Eşim babasını aradı bak adını koyuyorum diye. Babası sakın koyma, koyarsan eve gelme falan dedi. Eşim odaya girdi, ben kapıda bekledim. Çocuğun ismini koymuş çıkmış. Ne koydun dedim babamın adını dedi ‘Hayır ya’ dedim. Kağıda bir baktım Tuğra yazıyor. Eşim ne bana sordu, ne birşey yaptı. Neyse en azından babasının adını koymamıştı oğlumun ismine de alıştım Adıyla büyüsün İnşallah. Şimdi gelelim asıl olaya. Şuan 2.ye hamileyim ve yine tutturdu erkek olursa bu sefer kesin babamın adı olucak diye. İnstagramda da bir yazı gördüm annenin rızası olmadan bebeğe koyulan isim çocuğa yaramaz diye birşeylerdi. Bunları eşime okudum. Hatta akşam babasına sordum erkek olursa adını koysun mu diye yine hayır dedi. Adam kendi adını sevmiyor çünkü torununa da koymasını istemiyor. Yani anlıcağınız kızlar tutturdu babamın adı diye ne varsa adında baya eski ve uzun bir isim hiç beğenmiyorum… Ne yapmam lazım, eşimi bu kararından nasıl vazgeçirebilirim? Gerçekten yardımınıza ihtiyacım var ☹️🤔