nurdaaan_66 Hazalsemerci o kadar çaresizim ki herşeyi deniyorum o yağıda deneyeceğim bir tane krem kullandım 3 gün boyunca halen kaşıntım var dediğiniz yağıda sipariş vericem hemen
nurdaaan_66 BabyBlueee herşeyi deniyorum İngiliz karbonati sirke felan herşeyi deniyorum bilemiyorum gecicekmi
BabyBlueee nurdaaan_66 Geçiçek çok zor geçmeyecek gibi geliyor insana ama geçicek buna inanın eczacılarada sorabilirsiniz belkide hamileyken sürükebilen bir karışım yapabilirler size farklı olarak eğer losyonlar işe yaramıyors
BabyBlueee nurdaaan_66 insan öyle çaresiz kalıyorki herşeyi deniyor ben hala uyuz konusu açılsın kaşınırım atamadım piskolojik olarak üzerimden inanın çok zor ama elbet bitip gidicek
nurdaaan_66 BabyBlueee gerçekten geçmeyecek gibi geliyor bana uykular haram oldu artık vücudumun her yeri yara bere tırnak izi oldu bakılmayacak hale geldi allahımdan sabırlar diliyorum her namazda gerçekten düşman başına vermesin Rabbim. 33+4 haftalık olduk doğumdan sonra geçer diyorlar bir anca önce doğurmak istiyorum ikizlerimi artık
Eylley Benim 2.5 ay hiç yoktu bacağımda bugün tekrar çıkmış tüm moralim alt üst oldu. O kadar çok temizlik yaptım ki psikolojik tedavi gördüm. 1.5 ay herşey poiatli kaldı evde yıkamadığım dezenfekte etmediğim şey kalmadı. Şimdi sar en başa
Ceyda015 Eylley bizde uyuz olduk 20 gündür kızlarda bişey yoktu bir anda tekrarladı ve öncekinden daha çok nasıl kurtulacagız bundan yaa
nurdaaan_66 Eylley yaa gerçekten mi tekrarlama ihtimali de mi var yani. Ay çok korkuyorum ya benimde henüz gecmedi
Eylley nurdaaan_66 malesef var. Bulaş olduğunuz kişi yakınınızdaysa ve tedavi olmadıysa bu risk her zaman devam eder. Ev temizliğini harfiylen disiplinli bir şekilde yapmak şart yoksa en başa dönülüyor verilen tüm emekler de boşa gidiyor
nurdaaan_66 Eylley kendi evimde bile değilim , kayınvalidemlerdeyim temizliğe dip köşe giremiyorum doğumum yaklaştı en büyük korkum bebeklerim . Ya onlarada bulaşırsaa napicam ben
Eylley nurdaaan_66 evdeki herkes losyonlansın. Sizin ev kapalı kaldığı için zaten uyuz yaşamaz onu sorun etmeyin