fatosf_22 nurdaaan_66 biz şimdi eczaneden karışım hazırlattık onu kullanıyoruz sizde ciltte kızarıklık kabarcık var mı
nurdaaan_66 fatosf_22 arkadaşların önerdiği kremi kullanmaya başladım bugün wilkson pomaddi galiba aşırı kötü kokuyor kokusu çok başımı agritti sen kullanmişmiydin onu
Cnsl9802 nurdaaan_66 nurdaaan_66 nurdaaan_66 Birazdan moraliniz düzelsin biz eşimle olduğumuzda wilkinson pomad için ekşi sözlükte yapılan yorumları okurken 3 saat gülmüştük altıma edicektim bi ara okuyun derim 😇😇😇😇
fatosf_22 nurdaaan_66 ben şuan eczanede hazırlanan karışımı verdi doktor onu kullanıyorum bakalım bugün ikinci gün
Amabanavardendi nurdaaan_66 bende de var canım daha bugün yine gittim ovadril krem claritine tablet yazdı ve kükürtlü sabunla yikanmani tavsiye ederim iyi geliyor
nurdaaan_66 Amabanavardendi denedim canım ovadrilde kullandım kükürtlü katranlı sabunlada yikaniyorum fayda etmiyor bana valla
Amabanavardendi Ve doğumdan bir hafta sonra geçiyor dedi doktor ama dayanması çok zor heryerim kızarıklık kabarik yara
A145N nurdaaan_66 canım eczanede bı ilaç var uyuz ilacı kokusu biraz katran gibi kokuyo üç gün sürüp yatiyosun 3.gub akşam banyo yapiyosun ben bekarken olmuştuk çok kötü gecelere kadar her tarafımızı kasimaktan yirtiyoduk üç günde geçmişti o ilaç sayesinde
Amabanavardendi A145N yok cnm kokmuyor hemde koksa kaşıntı çok zor çok canımı yakıyor. Dogumum martin sonu
A145N nurdaaan_66 uyuz ilacıdır üç gün boyunca banyo yapma üstüne sur yat canım 4.gunu banyo yap kurtulursun
nurdaaan_66 Cnsl9802 çok ihtiyacım var morale vallahi 🥹 erken doğum riskimde var bide bu kaşıntı derken psikolojim berbat allah itmihan ediyor beni
nurdaaan_66 fatosf_22 banada yaptılar o karışımdan aynı mi bilmiyorum tabi koyu bı renk ama ağır kötü bir kokusu yoktu eczanenin bana yaptığınin . Bana asla fayda etmedi o krem