SuEr_Tu1512 Ya maşallah bir çoğunuzun doğumu yakın🥹 Rabbim su gibi doğumlar geçirtsin sağ salim alın kucaklarınıza🤲 Bende daha 5+1im🤭 İnşallah sizin gibi, o günleri görürüm🙏🙏
Sevillayy42 22+2 yim 13 haftalıkken cinsiyet öğrendim özelde söylemişlerdi devlette söyleyemem demişti doktor 🤭
2019taha Busra2013 valla doktor dedi cinsiyet net şekilde belli ozamandan beri aynı şuan 20 haftalık yalnız 10. Haftada kalp atışı duymamamız tuhaf değil mi doktor ne dedi
Busra2013 2019taha ilk hamileligimi turkiyede tatildeyken ogrenmistim 6 haftalikta duymustum kalbi suan ikinci gebeligim 6 haftalikta gittim iste kucuk atis finletemem dedi 10 hsftaliken gittim bebek 6 haftaliktsn buyuk olmus kalbide gozukuodu attigi ziplioduda ama dinletmedi makina kucuk dinletemem hersey yolunda dedi kizimdada bu doktorla ilerlemistim yani iyi bi doktor ama dinletmedi burda ole demeki cunki ilkini turkiyede dinlemistim
2019taha Busra2013 hı olabilir ben 7 haftalıkken duydum Türkiye de yaşıyorum yurt dışındaysanız orda her ay kontrolede çağırmıyorlar diye biliyorum ben ayda 2 kez gidiyorum riskli gebelik
Busra2013 2019taha anladim canim yok burdada her ay cagiriyorlar iste bide 12 haftaliken gidicem down sendromu testi icin
2019taha Busra2013 tabiki senin kararın ama bence yaptırma ben ilk gebeliğimde yaptırdım down dediler ve aylarca ağladım birçok test yapıldı kesin dediler sonra çocuk doğdu hiçbişi yok bu hamileliğimde yaptırmadım şöyle öyle de olsa aldırmayacağım için yaptrmaya gerek yok onu çocuk öyleyse aldırırım diye düşünüyorsan yaptırabilirsin