zehraakrsu25_ bugün doktorum idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik olarak atoksilin 1000 mg verdi aranızda kullanan yada bile varmı yan etkisi bebeğe zararı varmı ilk gebeliğim korkum var
LadyX zehraakrsu25_ çok geçmiş olsun. Ama doktorunuz verdiyse kullanmaktan başka çareniz yok malesef. Hem burada da anneler her zaman söylüyor enfeksiyon antibiyotikten daha riskli bebek için diye.
Yazmelegi_ zehraakrsu25_ doktorunuz verdiyse kullanın eğer kullanmazsaniz ve geçmezse o zaman tehlikeli
Krystal zehraakrsu25_ 6 ve 9. Haftada antibiyotik kullanan birisi olarak sorun yok diyorum ben. Doktor olan kuzenime sordum ilk bebek olduğu için arada kaldım kullanayım mı diye. Zaten o antibiyotikler gebeler için oluyormuş kullanman hem senin hem bebeğin hayrına olur dedi. Kullandım gitti. Korkmaya gerek yok.
zehraakrsu25_ LadyX herkes farklı bi şey dediği için korkuyorum aslında genelde hep tehlikeli olduğunu söylüyolar 11 haftalık hamileyim erken diyo bazı doktorlarda
zehraakrsu25_ Yazmelegi_ bazı doktorlarda bebek çok küçük diye kullanmamı öneriyo 11 haftalık gebeyim
LadyX zehraakrsu25_ yani burada kim ne derse desin en doğrusunu sonuç olarak doktorunuz biliyor. Malum bu işin eğitimini alıyorlar yıllarca.
Nazdem Benim de vardı kullandım bitene kadar bir problem yok. 20 haftalıktım ben enfeksiyon çıkınca.bol bol su içmen lazım