Meron Ebru_ebru erkek benimki evet ya ben basur sorunu yaşıyorum doktor bana sağıma yatarsan ordan damarlar geçiyor baskı oluşur o yüzden basurun artar dedi bende o acıyı çekmektense bacak ağrısı çekeyim diyorım
Ebru_ebru Meron Aaaa ay iyi ki söylediniz bunu benim de şuan basur sorunum var demek ki ondan doktora da gitmedim söylemedim hiç çok teşekkür ederim valla dikkat edeyim sola yatayım bari artık mecbur çekeceğiz 🙁
Meron ceyda_bozkurt0 yani canım şöyle ben ilk doğumda koymamıştım ama çok pişman olmuştum sütüm gelmişti evet ama göğüslerim aşırı çatlamıştı bir gecede kan geliyordu bebek emmek istemiyordu sen yine ne olur ne olmaz diye yanına al zorda kalmadıkça zaten vermezsin temkinli olmak iyidir olası bir sıkıntıda aramazsın elinin altında dursun derim ben
Meron Ebru_ebru evet canım beni mahvetmişti bu basur sıkıntısı ben gittim artık doktora son aylarda olabilir bebek baskı yaptıkça dedi ama sağına yatma dedi baskı azalır dedi zaten mesela soluma yatınca bebek daha hareketli oluyor bende fark ediyorum
Ebru_ebru Meron Evet solda daha hareketli yaa bende de var basur gittim önceden doktora baharatlı,acı,ekşi yeme dedi şimdi de 10 günden beri yeniden olmuş dikkat edeyim sağa yatmamaya😊
Cnhavva Bizim de 16 mayis en gec dedi doktorumuz daha alisverise dair bisey yok kaynanam bayramdan sonra istanbula gider eminonunde havuzlu handan aliriz dedi kendisi ödemek istiyo gec mi kalmis oluruz acaba bilemedim
Meron Cnhavva Cnhavva yani senin için zor olabilir ayakta durmak son zamanlar zorlaşıyor ama yardımcı olacak biri varda sana alışverişte ve sonrasında sıkıntı olmaz inşallah
Meron Ebru_ebru bende bir tane krem vardı olunca bir gün onu kullanıyorum biraz düzeltiyor sıcak su falan koyuyorum yani düzeltmezsem kalkamaz hale geliyorum normalde böyle bir sıkıntım yok hamilelikte yaşıyorum bende
cakethesel Meron 28+6 tahmini olarak 22 Mayıs dedi doktorum🥹 Normal doğum istediğim için bakalım hangi tarihte gelmek isteyecek 🥹🥹🥹
QueenMomm Meron bizimde 13 Mayıs Allah izin verirse inşaAllah ama doktorumuz mayısın ilk haftası gelecek bence bebişimiz dedi hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalım inşaAllah🤲🏻🥰
Minik_mucizemm QueenMomm Meron İlk oğlumu 30 Eylül 2019 da çok öğrendim 13 Mayıs 2020 doğumlu. Bu ikinci oğlumuda 28 Eylül 2024 de öğrendim benim tahminin 19 Mayıs 38 de gelirse nasip sağlıkla doğsun tüm bebişlerimiz 💛💛
Minik_mucizemm Meron Aiyyy Mayıs ayı en sevdiğim ay ilk oğlumda Mayıs’da doğdu ikinci oğlumda Mayısda inşallah 26+4 haftalık hamileyim benim tahminim 19 Mayıs sezeryan olduğum için sağlıkla doğsunlar inşallah ☺️✨
Meron Minik_mucizemm gerçekten böyle yaz ayının başladığı ay insanın içi kıpır kıpır oluyor hayırlısıyla gelsinler
Ebru_ebru Meron Benimde 27.haftadan sonra başladı yani 3 haftadır var. Bugün sabahladım uyuyamadım maalesef ağrısından