Meron Selaaam kızlar bizim 25 Mayıs dendi tahmini sizler ne durumdasınız nasıl gidiyor burada toplaşalım 🥰
Efnan_Meva Meron Mayıs sonu Haziran başı gün verilmedi daha mecburi sezaryen olacak. Tarih seçme araligimiz olursa şayet 7 Haziran istiyorum abisi 7 Eylül olduğu için 🧚♀️
Happyka Meron sezaryan olduğu için 21 22 Mayıs gözüküyor zamanda durdu san ki 😆 3 sezaryan bu haftaya gidecem kontrol var bakalım doktor ne diyecek hangi haftada olacağımı söyler belki . 12ay önce olmuştum çünkü sezaryan
Kur Selam canım kaç haftalıksın :) bizde sezeryan düşündüğümüz için mayıs sonu gözüküyor çok heyecanlı şimdiden karnım kocaman oldu 😅💗
Meron Kur 28+3 Şuan canım benim ilk iki doğumum normal olduğu için Buda bir sıkıntı çıkmazsa normal olcak bakalım biz mayıs sonu bekliyoruz haziran başında olabilir
Meron bade25 ayy böyle artık sona doğru yaklaşıyoruz artık hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah 🙏
user2524 Meron aynı gündeyizz 🥹 sağlıkla kucağınıza alın, benim oğlum olacak inşallah sizin cinsiyet nedir 🥰🥰
ceyda_bozkurt0 29+2 den selamlar 18 Mayıs son günümüz ilk gebeliğim olduğu için normal mi sezaryen mı bilemiyorum zaman yaklaştıkça heyecan basıyor😰😁❣️
Meron ceyda_bozkurt0 evet sonlara yaklaşıyoruz artık sen sezeryan mı istiyorsun yoksa normal olma şansı varsa normal olsun mu taraftarısın
Gulsahs 30+2 haftalığız mayıs 12 gözüküyor doğum artık zorlanmaya başladım ödemler alt karın ağrısı daha çok arttı arada bel ağrısı çekiyorum en önemlisi grip oldum ne ilaç kullanabiliyorum ne de başka birşey hayatta kalmaya çalışıyorum😂
Meron Gulsahs sanırım en zoru hamileyken hasta olmak 🤦🏻♀️ Hem Hamileliğin verdiği ağırlık hem grip çok zor oluyor geçmiş olsun canım
ceyda_bozkurt0 Meron yani normal olsun istiyorum ama sona yaklaştıkça korkudan ikiside olmasa içimde mi kalsa acaba diyorum 😂😂
Meron ceyda_bozkurt0 gerçekten insan öyle oluyor ben iki çocuğumu normal yaptım Şuan ben mesela çok korkuyorum herşeyi bildiğim için evet normal doğum hikayem çok güzeldi sıkıntısız ama değişik bir şekilde daha yedirdiğinim
ceyda_bozkurt0 Meron siz kaç haftalıksınız ilk iki doğumunuz kolay geçti sanırım var mı tavsiyeleriniz son haftalar için 🥰
Meron ceyda_bozkurt0 evet cidden yani nankörlük yapamam kolay geçti benim size vereceğim en yararlı tavsiye sancınız başladığında eğer suyunuz gelmediyse evde çekin hemen hastaneye koşmayın sakin kafayla pilates topu otur kalk yapın sıcak duş son haftalarda evet ağırlaşıyor insan ama hareket çok önemli açılma için
Meron Happyka ayy sizinde ilk gebelik değil sizinde peş peşe olmuş Allah kolaylık versin benimde biri 4 biri 5 yaşında Buda 3 numara olacak hayırlısıyla
ceyda_bozkurt0 Meron ben doğum çantasını falan hazırladım da aklıma takılan bir şey var doğum yapınca acaba süt gelmezse diye mama koysam mı yoksa gelir mi napsam bilemedim siz tecrübelisiniz ne yapsam sizce 😊
Meron danla2711 Şuan seninle bire bir aynıyız benimde aynı 28+3 benim Şuan tek sıkıntım bacak ağrıları beni mahvediyor
iremafsin danla2711 Ayy yorumunu görünce yazasım geldi 🙈 Benimde 24 mayıs 🤩 günümüz günümüze aynıııı☺️🌸