Piremses99 Mor-kelebek evet bunu duymustum altta da bisi belii degil ama nolur nolmaz verim seker ilacim almadigim zamanda basim agriyo vucudum dengesizlesiyor saglik ocaginda bir gun sonra mi cikiyor kanlar bir bilginiz varmi
Piremses99 Tutaste_ yok direkt bole oldu zaten direkt bole olunca yarim saat sonra ikinci testi yaptim anlaminda dedim ikinti testte aninda bu sekilde oldu ama artimed yalanci pozitif veriyomus sanirim yok bisi
tugces87 Piremses99 ben de böyle bi çizgiyle öğrenmiştim resimde de çıkmıyordu yani hamileymiş gibi düşünüp ilaç falan içecekseniz içmeyin bence kan verene kadar.
KumpirsMom Piremses99 alttaki predictor mü ? Ben onunla öğrenmiştim ve eğer o markaysa silik çizgiyi gayette görebiliyorum ben
dmlyksl Piremses99 var ama yeni henüz sanirim silik çıkmış kan testinde belli olur hemen hemen kaç haftalik oldugu
Busranur_mnts Ayy var gibi ne yaptın kan verdin mii acile git ilaç kullanıyorum gebelik şüphem vsr de yapıyorlar hemen kan vermeden belli olmaz böyle silikte bi doktora lh hormonunun da algılıyor demişti
Busranur_mnts Piremses99 saplıkocağı en erken ertesi güne çıkarıyor acile gitsen daha iyi olurdu olmazsa akşam bir de acile git bişey olmaz sonuç 2 saate çıkıyor
Piremses99 Busranur_mnts gittim doktora gebe degilim buarada 3. Test kaset test yaptim onda da silik cizgi vardi heycanlanip doktora gittim gebe degilmisim
Busranur_mnts Piremses99 yaa hayırlısı olsun allah en kısa zamanda hayırla sağlıkla nasip eder inşallah değer kaçtı