Rbya Kızlar merhaba 38+5 günlük hamileyim ama bebeğimin hareketlerinde çok azalma var benimle aynı olan var mı henü doğum belirtilerimiz de yok arada yalancı sancılar geliyor sağlıkla doğarlar inşallah 🙏🏻🌸💜🐣
Fatmaacylnn Rbya o haftalrda benim de azdı doktor büyüdüğü için demişti ama hiç hareket hissetmezsen hemen gel demişti 💕sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişinizi inşallah 🥰
Periaydn Rbya canım ben de 38+4 haftalıgım sancı arada geliyo ama yalancı sancı bendede azalma var yarın kontrole gitcem
Rbya Fatmaacylnn Amin inşalalh çok teşekkür ederim böyle arada kendini topluyor sanki hissediyorum ama aşırı bir hareketi olmuyor birde biraz aşağı doğru inmeye başladı karnımda bir rahatlama oldu yakın gelmesi sanırım 🙏🏻💜
Fatmaacylnn Rbya rica ederim 🥰 çikolata falan yiyip bi uzanın bakalım tepki verecek mi minnoş 😍 evet yakındır artık benim bebişte tam 39da gelmişti 🥰
Rbya Periaydn Sağlıkla inşallah kucağınıza alırsınız canım benim de perşembe kontörlüm var bakalım ne diyecek evet çok azalma oldu sanırım yeri daraldı ondan galiba inşalalh kucağımıza sağlıkla alırız 🙏🏻💜🌸
Rbya Fatmaacylnn Şimdi uzandım biraz tepki verdi ufaklık kaç gündür ciddi soğuk algınlığı oldum onunda etkisi olabilir heralde bakalım bizim minik kız ne zaman gelecek sağlıkla büyütün inşallah bebişinizi🙏🏻💜🥰
Fatmaacylnn Rbya evet onun da etkisi vardır çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize 💕 canları ne zaman isterse geliyor bu minnoşlar zaten 😍Amin inşallah çok teşekkür ederim 😍