Zeynep1401 İsimli hastane çıkışlarını nereden ve ne kadara yaptırdınız şuan arayıştayım bende önerilerinizi bekliyorum
Sedset Zeynep1401 ben kendim yaptırmadım sağolun bir arkadaşım hediye yaptırdı ama kumaşları gerçekten yumuşacık madrebebek olarak arayabilirsin inst.
eceeelmn Zeynep1401 Merlin tasarımdan sipariş verdim 2250tl içerisinde yastıkta olacak 10lu şekilde. Bu hafta içinde kargolanacak 🍀
sena0104_ Zeynep1401 ben ordan yaptırdım yumuşacık kalıpları da bi tık büyük bebeğim iri dogcak tam.ona göre oneririm
Emine-tuncfu Bebeqondan yaptırdım 650 TL gibi birseydi hatırlamıyorum ama kumaşı baskisi vs çok guzel
Zeynep1401 Emine-tuncfu şikayet var da baskıların solduğuna dair çok fazla şikayet var hiç yıkama yaptınız mı siz acaba
Zeynep1401 Toticik zynpknt Teşekkür ederim benimde sormuş olduğum satıcı buydu merak ediyordum yaptıran memnun kalan varmi yorumları da güzel di çünkü
seyma0661 Zeynep1401 ben yastık vs yaptırmadım da sadece tulum şapka Trendyoldan ela baby sayfasına yaptırdım istediğim gibi geldi. Yastıklı setler de var ben bunu 700e yaptırdım
Zeynep1401 Emine-tuncfu inceledim baya güzel gözüküyor kumaşları baskısı kaliteli demiştiniz sanırım demi
AnayimBenAna_ Zeynep1401 trendyola bakın bence. Ben ordan yaptırdım isimli tulum ve şapkası var kaliteside harika
4147 Ben fotoğraf çekiminde kullanmak için sadece tulum-şapka ve battaniye yaptırdım. Eğer Müslin kumaş istiyorsanız kesinlikle thedudebaby
Zeynep1401 4147 kumaşı farketmez pamuklu yada muslin olabilir bende fotograf çekimi için kullanacagim