Cansu9134- Yykoko tebrik ederim, saglikla kucagina al insallah💕bunlari hepsi bende var, bugun ilk defa mide bulantim oldu. Yarin test yapmayi planliyorum
Yykoko Cansu9134- amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰 kanda değerlerim yükseldi 215 i gördüm hafta sonuna randevu aldım inşallah görebiliriz keseyi oluşmuştur 🥰
Kelebekkkk34 Serifebk7 13ünde canım o yüzden dayan yapma bence benim ümidim bitti tekrar doktora gitcem
Serifebk7 Kelebekkkk34 daha önce gittiğinizde bir şey demiş miydi normal mi çıktı sonuçlar Bende 1 hafta oldu neredeyse gideli her şey normal gözüküyor dedi ama 6 ay oldu bizimde hala sonuç yok 😕😕
Kelebekkkk34 Serifebk7 yok canım benim normal değil pcos var hormonlarım yüksek ama doktor çocuk olur dene dedi ama tedavi görcem böyle beklemek can sıkıyor. Sen de takviye falan alabilirsin herşey normalde
Serifebk7 Kelebekkkk34 inşallah tedavi gerekmeden hayırlı haberler alırsın hiç belli olmuyor böyle şeyler her şey normal olsa bi kaç sene sonra oluyor bazen hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏 banada folik asit önerdi New Life ona başladım
Kelebekkkk34 Serifebk7 amin bebişim herşey nasibini bekliyor işte senin sorun yokmuş çok şükür ama zamanı var demekki inşallah tez vakitte olur
Yykoko Cansu9134- beta baktırdınız mı? Ben doktora gittim henüz keseyi göremedik malesef fakat rahimde kalınlaşma olduğunu söyledi tekrar kan testi verdim 🥰 1327 çıktı cumartesi günü bakalım bu hafta tekrar görüşcez inşallah keseyi görebiliriz 🥰🥰
Yykoko Cansu9134- 3 hafta 7 günlüktü yarın tekrar gidicez 🥰 4+6 olduk inşallah görürüz biraz erken ama kontrol etmek istedik eşimle yinede kan verdiğimde zaten yüksekti o yüzden şimdi 2000 geçmiştir görürüz diye düşünüyoruz