Serifebk7 Kelebekkkk34 bat 14 bugün genel kontrol için kadın doğuma gittim beta da bakmış negatif çıktı ama daha 11 gün var bakalım🥹🥹🥹🥹
sendekimsinnn Kelebekkkk34 benim 14 mart döngüm 30 ken 35 e çıktı o yüzden yoksa daha erken normalde bugün çatlamanın 10. Günü dün test yaptım negatif pozitife dönme ihtimali varmı ya
Cansu9134- Kelebekkkk34 benim 11 -12 Mart. 26 subat yumurtanin catlama gunuydu. Ben de sabirsizlikla bekliyorum🌸
sutlukahve_ Kelebekkkk34 ay vallahi bende onu fark ettim ya 😂inşallah ikimize de güzel haberler gelsin
Kelebekkkk34 sutlukahve_ aminn inşallaah 🥰 ilk gün pik gördüm ya o zamandan beri psikilojik belirtiler yaşıyorum 😂 kasığıma ara ara sancı giriyor 😂
Esrakrc sutlukahve_ @sutlukahve_ @Kelebekkkk34 biz üçümüz aynıyız kızlar biyerden iletişimde olsak burdan çok karışıyor ya
Kelebekkkk34 sutlukahve_ ayy Allah ım inşallaahh Rabbim bütün isteyenlere sana bana herkese nasip etsin sağlıkla
Kelebekkkk34 Serifebk7 hadi yaa erken ama daha aşko bekle bakalım neolcak belki güzel haberler alırsın 🌸
Rumusugur Benim de 11 inde adet tarihim 1 buçuk yıldır istıyorum olmuyor eşim şehir dışında çalışıyor 1 haftalık geldi değerlendirdik ama bir belirti vs yok üzülüyorum sadece çok yoğun bir akıntım var özür diliyorum sarı şekilde 🥺
Kelebekkkk34 Rumusugur bebiş herkeste belirti olmuyo Allahtan ümit kesilmez 🥺🌸 ben de hep psikolojik oluyor yoksa olduğundan değil 😂