h_s1411 Kızlar 34+5 haftalık hamileyim bugün doktor kontrolüm vardı asistani baktı boyuna 20 cm dedi normal mi bana sanki kısa gibi geldi sıkıntı yok demi dedim yok dedi geçti valla bilemedim yarın başka doktora gitsem mi yanlış mı söyledi acaba ya
Miyosss h_s1411 20 cm ? Dalga geçmiş olmalı. Ultrason çıktısı verdi mi orda fl degeri yazıyor ordan bakabilirsiniz
ecrinkusum h_s1411 bence yanlış duymuşsunuzdur yada asistan yanlış söylemiştir 20 cm olamaz ben 26.haftamda 35 cm dedi doktor ultrason kağıdı varsa ona bak canım orda yazıyordur
Bebekmert h_s1411 34 + 1 de bugün 45 cm dedi bence sizin yanlış söylenmiş o kadar kısa olması imkansız
Prensess33 h_s1411 yanlış söylemiş yada anlamışsındır canım sıkıntı olsaydı bebeğinin gelişim gerilihi var diye çok sıkıntı yaşardin bı dahaki kontrolünde tekrar sorarsın 😘
m_mervee h_s1411 20 cm olması imkansız ultrason kağıdında fl değeri varsa onu 7 ile çarparsan yaklaşık boyunu bulursun
tugces87 h_s1411 yanlış söylemiştir bana da aynısı oldu 36 cm dedi ama o dönemde 41-42 çıkması gerekiyordu eve gidince fl değerine bakıp hesapladım 41 oldu