Ben Happy Kids e transfer oldum kızlar 🥰
Aslında anlatmak istediğim okadar çok şey var ki, onu mu alsam bunu mu alsam derken şuan lohusa atraksyonlsrıyla uğraşıyorum 😎
Burda da kafasında doğumla ilgili vs soru olan arkadaşlara fikir vermek için tecrübelerimi aktarmak istiyorum ama inanın hiç o kafada değilim. Çok ani, plansız stresli bir doğumum oldu, hazırlıksız yakalandım. Yeni yeni kendime geliyorum.
Normalde 38+6 10 Mart için sezeryan planlıyorduk.
- Gebeliğim. Sonra bebek aşağıya çok baskı yaptığı için doktor hastanede yatar gibi evde yatacaksın dedi hiç kalkmamacasına. Yoksa doğumu başlayabilir dedi ciğer geliştirici vurdu 37. Haftada.
Bizde zaten 38+6 yı beklemeyecek 38 de alalım diye doğumu öne çektik 3 Mart gibş sezeryan olalım diye anlaştık. Bunu konuştuğumuz gün benim tansiyon 15 lerde, 14/9 larda gezmeye başlayınca doktorum gebelik zehirlenmesi olabilir riske atamayız dedi ve akşam 9 gibş beni apar topar doğuma çağırdı.
Tabi ben henüz 13 gün olduğunu düşünerekten bazı işlerim yarım kalmıştı. Temizliklerimi yaptırmıştım çok şükür ama yatış halinde olduğum için günlük işlerim vardı, halılarım gelmemişti falan. Kuaför işlerim vardı, Hani evden yatağını hazırlayıp gitmek vardı, o yüzden dönüşüm biraz istediğim gibi olmadı evde ama çok şükür sağlıklıyız. Önemli olan o.
Kafamı toplamam biraz zaman aldı. 2 gündür daha iyiyim.
Hatta birbirimize sorduğumuz sorulara burda bi yanıt veririm doğum yapacak arkadaşları aydınlatırım diyordum ama hiç o kafada değilim şuan 😏 ileride Happy kidste bol bol dertleşiriz artık. Lohusa hikayelerim birikmeye başladı bile 😌