Betulumcnmm Susu45 ayy iştah aynı zamanda bel ağrısı kasık kemiği ağrısı kramp uykusuzluk sıkıntı valla
3bebelihunili Susu45 aşırı iştah artışı, şiddetli tekmeler,Kasık ağrısı ve nefes darlığım var şimdiden böyleyse son haftaları düşünemiyorum 😒😂
Zeynep_Sedat Susu45 ben 24 haftalığım elim ayağım şişiyor gbı hissediyorum. Çok kötü oluyorum. Ne yapmam lazım normal mi
Susu45 Betulumcnmm Evett gece sabahlıyorum sahurdan sonra yatıyorum resmen gündüz uyku ve yemekle geçiyor spor yürüyüş hak getire şu sıra 🥲
Susu45 3bebelihunili bende şuan 5 6 hafta sonra nasıl geçecek zaman bilmiyorum artık uyku ve iştah ağrılar bir tek ben böyleyim zannediyordum 😂
Arkgzem Susu45 benimde oluyor yarın doktora gidicem ama öyle olunca kafam karışıyor aceba tehlikelimi diye
Arkgzem Susu45 Allah yardımcımız olsun benim bide riski gebelik serklaj artı pessar var hep elim yüreğimde gidiyorum doktora çıkana kadarda elim yüreğimde oluyor
Bett2206 Sanırım hamileliğimin en rahat dönemini yaşıyorum çok rahat ev işi yapıyorum önceden çok yoruyordu 😂tek sorun gebelik şekerim varmış ama olsun hallederiz😀